کاملا تضمینی فوری [font=trebuchet ms]کاملا تضمینی فوری [font=trebuchet ms]کاملا تضمینی فوری [font=trebuchet ms]کاملا تضمینی فوری [font=trebuchet ms]کاملا تضمینی فوری [font=trebuchet ms]کاملا تضمینی فوری [font=trebuchet ms]کاملا تضمینی فوری [font=trebuchet ms]کاملا تضمینی فوری [/font][/font][/font][/font][/font][/font]
سلام چند وقتیه که تصمیم دارم اکانت هامو بفروشم این اکانت ها رو با سوال امنیتی و ایمیل و تمام کمال با قیمتی ***کمتر از قیمت اصلی هر کی خواست میتونه تو نظر بگه قیمت و بازی ها رو ذیل اعلام کردم
اوریجین : Titan Fall Ru - Battlefield 3 - mirors edge
استیم: dayz - rust - assassins creed 2 deluxe version - assassins creed 3 deluxe version -payday - garrys mod scribblenuats unlimited- saturday morning -
توجه : نسخه های اساینس کرید فول دی ال سی با تمام دی ال سی ها هست و نسخه های بازی استیم همگی region free یعنی نقطه دسترسی آسان هست
قیمت بازی های اوریجین : 130 قیمت خرید :85
قیمت بازی های استیم : 300 تقریبا - قیمت خرید 210
دوستانی که خریدار قطعی هستند تخفیف میگیرن
دوستان اگه قیمت دیگری میخواهید بگید تا بررسی کنم .[/font]
توجه توجه سی دی اورجینال همه این بازی ها جدا گونه بفروش میرسد اگه طالبش هستیدپیام خصوصی بدید توجه توجه
سلام چند وقتیه که تصمیم دارم اکانت هامو بفروشم این اکانت ها رو با سوال امنیتی و ایمیل و تمام کمال با قیمتی ***کمتر از قیمت اصلی هر کی خواست میتونه تو نظر بگه قیمت و بازی ها رو ذیل اعلام کردم
اوریجین : Titan Fall Ru - Battlefield 3 - mirors edge
استیم: dayz - rust - assassins creed 2 deluxe version - assassins creed 3 deluxe version -payday - garrys mod scribblenuats unlimited- saturday morning -
توجه : نسخه های اساینس کرید فول دی ال سی با تمام دی ال سی ها هست و نسخه های بازی استیم همگی region free یعنی نقطه دسترسی آسان هست
قیمت بازی های اوریجین : 130 قیمت خرید :85
قیمت بازی های استیم : 300 تقریبا - قیمت خرید 210
دوستانی که خریدار قطعی هستند تخفیف میگیرن
دوستان اگه قیمت دیگری میخواهید بگید تا بررسی کنم .[/font]
توجه توجه سی دی اورجینال همه این بازی ها جدا گونه بفروش میرسد اگه طالبش هستیدپیام خصوصی بدید توجه توجه