لیست به روز شد.
بازی زیر به لیست اضافه شد.
The Witcher 3 Wild Hunt GOTY
بررسي بازي
سرانجام نسخه نهایی و سالم Game of The Year Edition یا به اختصار GOTY بازی The Witcher 3: Wild Hunt عرضه شد. این نسخه از بازی کامل ترین نسخه می باشد و بعد این هیچ آپدیت و DLC دیگری برای بازی عرضه نخواهد شد. به عبارتی، پرونده ی بازی کامل بسته شده است. دو بسته الحاقی معروف Hearts of Stone و Blood & Wine که بیش از ۵۰ساعت بازی جداگانه را شامل می شود در این نسخه قرار دارد. تمامی آپدیت ها تا آخرین ورژن در این نسخه قرار دارد. تمامی محتواهای اضافی بازی از قبیل اسلحه، جلیقه، درخواست های جانبی، حالت های بازی و کارت های GWENT در نسخه GOTY گنجانده شده اند. میخواهید بدانید «ویچر۳: وایلد هانت» چه شکلی است؟ کافی است تصور کنید یک ویچرِ تمامعیار چه کارهایی میکند. این بازی تمام تصوراتتان از یک جهشیافتهی هیولاکُش را در عمل جلوی رویتان بازآفرینی میکند و بدون هیچ مانع، ضدحال و محدودیتی رهایتان میکند تا به سوی افق بتازید و خودتان را بهطرز ناشناخته و تازهای به عنوان کاشفی قرون وسطایی، کمکرسانی انساندوست، سیاستمداری خسته، شمشیرزنی تند و سریع، پدری دلسوز، همسری عاشق، متخصصی کنجکاو و درنهایت ویچری که میلی سیریناپذیر به جستجو و حرکت دارد، پیدا کنید. خلق چیزی که مخاطب را اینگونه در زندانِ دلنشینِ خود گرفتار کند، روحش را به تسخیر در آورد و چشمانش را از دیدن شگفتیهایش خیس کند، نتیجهی قرار گرفتنِ صحیحِ هزاران هزار عنصر مختلف در شبکهی پیچیدهای از داستان، گیمپلی و دنیاسازی است.
لیست بسته های الحاقی موجود در نسخه نهایی GOTY بازی:
- The Witcher 3: Wild Hunt – Expansion Pass
– The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone
– The Witcher 3: Wild Hunt – Temerian Armor Set
– The Witcher 3: Wild Hunt – Beard and Hairstyle Set
– The Witcher 3: Wild Hunt – Alternative Look for Yennefer
– The Witcher 3: Wild Hunt – New Quest ‘Contract: Missing Miners’
– The Witcher 3: Wild Hunt – Nilfgaardian Armor Set
– The Witcher 3: Wild Hunt – Elite Crossbow Set
– The Witcher 3: Wild Hunt – New Quest ‘Fool’s Gold’
– The Witcher 3: Wild Hunt – ‘Ballad Heroes’ Neutral Gwent Card Set
– The Witcher 3: Wild Hunt – New Quest: ‘Scavenger Hunt: Wolf School Gear’
– The Witcher 3: Wild Hunt – Alternative Look for Triss
– The Witcher 3: Wild Hunt – New Quest ‘Contract: Skellige’s Most Wanted’
– The Witcher 3: Wild Hunt – Skellige Armor Set
– The Witcher 3: Wild Hunt – Alternative Look for Ciri
– The Witcher 3: Wild Hunt – New Quest ‘Where the Cat and Wolf Play…’
– The Witcher 3: Wild Hunt – New Finisher Animations
– The Witcher 3: Wild Hunt – NEW GAME +
– The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine
منبع: وبسایت دانلودها
سیستم مورد نیاز:
حداقل سیستم مورد نیاز:
OS: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) or 64-bit Windows 10
Processor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
Memory: 6 GB RAM
Graphics: Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870
Storage: 35 GB available space
سیستم پیشنهادی:
OS: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) or 64-bit Windows 10
Processor: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290
Storage: 35 GB available space
(09-19-2016, 11:12 PM)Injured نوشته است: سلام
شرایطچطوزه یه توضیح کامل بدید.
ممنون
سلام. خسته نباشید.
شما هاردتون رو حضوری یا از طریق پست به آدرسی که خدمتتون می دم بهم می رسونید. به همراه لیست بازی های درخواستی.
من بازی ها رو روی هارد کپی می کنم. وقتی که هاردتون آماده شد، باهاتون تماس می گیرم و هزینه و آماده شدن هاردتون رو بهتون اعلام می کنم.
هزینه هم موقع تحویل دادن هارد به مشتری و یا قبل از ارسال به مشتری با پست، دریافت می گردد.
#شرایط
اعتماد سازی:
برخی از دوستان پرسش هایی را در زمینه اعتماد سازی مطرح می کنند. اینکه چطور می توان به شما اعتماد کرد که در حین معامله هاردی را که در اختیار شما می گذاریم را در نهایت به ما بازگردانید.
اینجانب در سایت پرشین تولز به نشانی
www.persiantools.com با آیدی kavehmj فروشنده معتبر می باشم. این بدین معنا است که اطلاعات شخصی من نظیر کپی کارت ملی و آدرس محل سکونت در اختیار مدیران این سایت می باشد. در صورتی که بنده در حین معامله خلافی مرتکب شدم، مالباخته می تواند با دریافت این اطلاعات لازم از این سایت، اقدام به شکایت از من بنماید.
همچنین اگر هارد رو حضوری تحویل بدهید، من رسیدی به مشتری خواهم داد که در آن اعلام کرده ام که هارد رو از شما تحویل گرفتم. در صورت بازنگرداندن هارد، با این رسید می تونید شکایت کنید.
اگر هم مشتری هارد را با پست بفرستد، خود شرکت پست که این رسید ها را در اختیار دارد. هنگامی که من هارد شما رو از مامور پست بگیرم، بایستی جایی رو امضا کنم که بنا بر آن مرسوله ی پستی را دریافت کرده ام. اگه هارد را باز نگرداندم مشتری می تواند با شکایت کردن و مراجعه به شرکت پست، این رسید ها رو که مدارک لازم هستند تهیه کرده و مال خود را بازپس بگیرد.
لینک تاپیک مربوطه در سایت پرشین تولز:
http://forum.persiantools.com/threads/%D...86.367943/
#اعتماد_سازی
@Game2Hard
Telegram.me/Game2Hard