موضوعها: 27
پلتفرم های شما:
کامل و جامع ولی همون طور که هادی جان گفتن نسخه ی دوم به مراتب خیلی ترسناک بود و به هیچ وجه خنده دار نبود ولی قبول دارم نسخه ی سوم ترسش وقعا کم بود
در کل مقاله ی خوبی بود ولی خیلی زیاد بود و خیلی ها به دلیل حجم زیاد از خوندش خسته میشن
موضوعها: 41
پلتفرم های شما:
سلام به دوستان گلم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
هادی جان خوب نوشتی من فیض کامل را بردم .
هادی جان مثل همیشه ایول داره . نقد بسیار خوب و دقیقی بود . فقط به نظر من گرافیک بازی در حد انتظارات نبود.
البته بگم باز هم نظر ها مختلفه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
نقد بسیار عالی بود.کامل و کم نقص[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
خیلی راحت و رون و شیوا می نویسی.خیلی جالب بود. خوشم اومد[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 43
پلتفرم های شما:
- Xbox 360
- Playstation 4
- Mobile
من که شماره دوشو یک مرحله بازی کردم 3شب کابوس دیدم,سومیشم اصلا نخریدم!ممنون بابت نقد.به نشرم شما یه نقد چهار گانه از سری بازی های فار کرای بزنید.خیلی خوب میشه.
\cell \lastrow\row}
پلتفرم های شما:
افرین ماشاالله به این همه اخلاقیت.مثل اینکه خیلی زحمت میکشی.[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
اول مرسی بابت نقد
من نمی خوام با طرفداراش بحث کنم ولی 3 خیلی مسخره بود 2 بهتر بود
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
ممنون جالب بود ولی dead space فقط 2 و بازی ترسناک فقط slender man[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
اینکه میتونی با این حجم بنویسی خودش نشون دهنده اینکه استعدادشو داری منتها 1مقدار انسجام کلی مطلبت حفظ نشده و در کنار اون سبک نوشتاری خودت رو هنوز پیدا نکردی و مدام تغییر لحن پیدا میکنه نوشته ات . امیدوارم با نوشتن و تمرین بیشتر بتونی از اینم بهتر بنویسی.موفق باشی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
Game's not a matter of life and death ... it's more important than that