خب، سلام
خودنمایی؟! حاشیه سازی؟! یا انتقاد؟
نقلقول: واقعا نمیدونم چی بگم! یک سری از دوستان یا دارن زیادی از حد نسبت به رسالتی که تو گیمفا دارن مایه میذارن، یا بیش از حد سطح و درک جامعهی بازیباز هارو نسبت به مفاهیم بکار رفته تو مقاله دارن میسنجند!ببینید دوست عزیز، آقای بهرامی نویسنده گیمفا هستند و رسالت ایشون مشخصه، ولی من این وسط نفهمیدم رسالت شما چیه؟!
خودنمایی؟! حاشیه سازی؟! یا انتقاد؟
نقلقول: ما قبلاً میومدیم از کاربران انجمن و یک سری دوستان ایراد میگرفتیم که دوست محترم، تکلف نکن! فعلها رو «خز» نکن برادر! از کلمات عربی تو فارسی استفاده نکن! علائم نگارشی رو درست استفاده کن برادر! حروف ربط را در جای خود استفاده کن برادر و هزاران کارهای دیگری که قرار بود «برادرانِ» هم سطح بنده انجام بدن و حالا که فکر میکنم وضعیت اساتید هم بهتر از ما نیست!
راستش دوست عزیز من منکر پیشرفت سریع شما در استفاده از نکات نگارشی نیستم؛ اما فکر نمی کنید یه مقدار زشت باشه که شما بیاید از خود کسانی که این نکته ها رو به خودتون گفتن ایراد بگیرید؟ یعنی همون چیزایی که به خودتون گفتن رو تحویل خود همین افراد بدید.
تصور هم نمی کنم با نوشتن چند تا مقاله و چند تا نکته که امثال همین آقای بهرامی به شما گفتن و نوشتن چند تا متن توی بازی شوت کسی بشه استاد ادبیات!
نقلقول: فکر کنم بعضی وقتها باید یادآوری کنیم که آقا بخدا بچهی 10 ساله هم میاد داخل سایت و مطالب شمارو میخونه، اون هم با نصف اطلاعاتی که من و شما داریم (شایدم کمتر!). حالا تکلف بسیـــــــــــــــــــار اعصاب خوردکن مقاله بهکنار! مشکلات نگارشی هم کم نیست در این وسط! تکرر افعال در همین مقدمه اون هم در یک نیمجمله دیده میشه و خب زیبا نیست! و اکثراً میشه فعلها رو به قرینه حذف کرد (حالا به همون دو طریقی که خودتون بهتر بلدید).
مورد بعدی در مورد استفاده از حروف ربطه! فکر کنم میدونید که بعد از ویرگول هیچوقت از حروف ربط نباید استفاده کرد؛ چرا که این دسته از حروف برای این ساخته شدن که دو جمله رو به هم متصل کنن، نه اینکه بین اونها وقفه ایجاد کنن. این مشکل هم دوبار در مقدمه دیده شد...
اینکه خودتون رو با بقیه جمع می بندید برام خیلی جالبه واقعا. حالا اون به کنار، وقتی می گید بچه 10 ساله هم میاد توی سایت و این چیزا رو درک نمی کنه، به این نکته فک نمی کنید که بچه 10 ساله از نکات نگارشی هم سر در نمیاره؟ مگه اینجا کلاس ادبیاته؟ خیلی ضد و نقیضه، معذرت می خوام، به قول شما زد نقیضه.
نقلقول: علائم نگارشی رو درست استفاده کن برادر! حروف ربط را در جای خود استفاده کن برادر و هزاران کارهای دیگری که قرار بود «برادرانِ» هم سطح بنده انجام بدن و حالا که فکر میکنم وضعیت اساتید هم بهتر از ما نیست!
دوست عزیز اینجا کلاس ادبیات نیست، یه دونه ویرگول این طرف یا اون طرف هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه. باز هم که خودتون رو جمع بستید با دیگران. کدوم سطح؟!
نقلقول: مورد بعدی در مورد استفاده از حروف ربطه! فکر کنم میدونید که بعد از ویرگول هیچوقت از حروف ربط نباید استفاده کرد؛ چرا که این دسته از حروف برای این ساخته شدن که دو جمله رو به هم متصل کنن، نه اینکه بین اونها وقفه ایجاد کنن. این مشکل هم دوبار در مقدمه دیده شد...
متاسفانه توی گیمفا «نگارش» جوری جا افتاده که هر وقت یه ویرگول جا به جا شد، انگار آسمون به زمین اومده. دوست عزیز فکر می کنید چند درصد از بازدیدکننده های سایت یا به قول خودتون بچه های 10 ساله متوجه اشتباه بودن جای ویرگول می شن؟
نقلقول: دو کلمهی «اوقات و فراغت» هم اشتباهن و باید نوشته بشه «اوقاتِ فراغت»! چرا که در اون صورت معنی مبهم و اشتباهی داره. اوقات یعنی «وقتها» و فراغت یعنی «سرگرمی»! و اگه بنویسیم «اوقات و فراغت» معنی «وقتها و سرگرمی» میده که اشتباهه. ولی «اوقاتِ فراغت» یعنی «وقتهای سرگرمی»...
کاری ندارم که اصلا خیلی از خواننده های متن، احتمالا اون «واو» رو بین اوقات و فراغت ندیده باشن، اما این جا دقت کنید اصلا فراغت یعنی رهایی، نه سرگرمی!
در کل دوست عزیز، توصیه من به شما اینه که اینقدر خودتون رو سنگ رو یخ نکنید و با گفتن جملاتی مثل «مقدمه به دلم ننشست» و نوشتن چند تا مقاله و درست استفاده کردن از ویرگول باعث نمیشه شما خودتون رو در حد استاد ادبیات بالا حس کنید.
راستی تا یادم نرفته، خیلی خوبه که شما انتقاداتون رو هم تراز از دو طرف می کنید.