موضوعها: 0
(10-03-2013, 05:57 PM)'Y2J' نوشته است: (10-03-2013, 05:53 PM)'AMIR M13' نوشته است: تورو خدا نقدو بخونید
من قسمت گیم پلی رو خوندم کامل قسمتای دیگه رو هم اولشو خوندم ولی واقعا خیلی بی انصافی کردین مخصوصا این موضوع چمن!!! طراحی چمن مهم ترین نکته توی بازی بود وگرنه منوهای مختلف چمن رو نشون نمیداد.شما الان برو یک گل بزن، Replay اونو بذار فقط چمن رو نگاه کن تا قبول کنی موکتی نبود و کامل و عالی طراحی شده بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
نقدت خوب بود میگم ولی بعضی جاهاش خیلی بازی رو نابود کرده بود این باعث میشه کسی که بازی نکرده منصرف شه از خریدنش.حالا اگر مزخرف هم بود یه چیزی ولی خب بازیه هم کاملا بهبود پیدا کرده!!!!![img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من خودم طرفدار این بازی هستم و دارم اینو بازی میکنم ولی این چمنو دیگه راست میگن سازنده ها یکم زرنگی به خرج دادن موقع ای که صحنه هارو ریپلی میکنی زمین چمن برجسته داره ولی وسط بازی چمن نداره انگار موکت سبز پهن کردن ولی در کل خیلی بازیم خوبه مخصوصا برخورد ها
موضوعها: 49
پلتفرم های شما:
به نظر من pes از همه نظر پیشرفت کرده بخصوص گیم پلی
قبلا بعد 2 یا 3 ماه بازی کردن راه های ساده گلزنی رو حفظ میکردیم و در واقع یه گیم پلی خطی داشت اما حالا نمیشه به راحتی پیش بینی کرد چه اتفاقی ممکنه بیفته
پس امسال از همه نظر نسبن به پارسال بهتر شده اگه بخوام به دوتاشون نمره بدم
pes 2013=50
pes 2014=90
از صد نمره
یه جورایی گیم پلی باز fifa وارد گرافیک عالیه pes شده و یه ترکیب بی نظیر رو به وجود آورده
تمامی حقوق اینجانب متعلق به بنده می باشد. l:
گیمفا!لطفا نام کاربرینونو عوض نکنید
Error Dxgi.dll
we know everythings
pes مزخرف بوده و هست, جوری نوشتی انگار قبلا خوب بود الان بد شده!! pes آشغال بود و آشغال تر شده عزیز دلم ! اینو هر گیمر حرفه ای بهت میگه که pes خیلی خیلی از رقیبش یعنی fifa عقب تره [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
پلتفرم های شما:
گیم پلی بهتر شده
ولی
به عنوان یه pes باز سابق میگم که اصلا تحمل pes13 و pes 14 رو ندارم fifa یک سر و گردن سره باید منطقی نظر داد ن تعصبی من هنوزم عاشق منو و قابلیت های pes هستم حتی رو ps controler من برای fifa به سبک pes دکمه ها رو شخصی سازی کردم بیشتر اوقات برای ردکردن تصویر اهسته هنوز start رو فشار میدم اما باید منطقی نظر داد fifa بازیه کم تر اعصاب خوردکن تریه pes و مخصوصا pes 14 شما رو تا مرز جنون میبره بعضی اوقات دلت میخواد دسته بازی رو بکوبی به دیوار ولی با fifa کمتر این اتفاق رخ میده.من منتقد بازی نیستم فقط حس خودم رو در زمان انجام دو بازی بیان کردم .
pes14 نوید یک رویای تازه میده شاید pes 15 ما رو به حال و هوای pes6 برگردونه اخرین نسخه ای که حسابی باهاش حال کردیم نسخه ای که زمانی که عرضه شد fifa 06 از 11 بازیکن حاضر 6 تاشون کچل به نظر میومدن و یه افتضاح گرافیکی کامل بود.
موضوعها: 89
پلتفرم های شما:
یعنی کونامی نقدت رو بخونه، از دنیای بازیسازی استفعا میده [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اولا از نقدتون ممنونم pes غیر قابل تحمل نبود ولی در حد فیفا هم نبود من خودم همیشه pes بازی می کردم ولی fifa بهتره چهره ی بازیکنان تو pes واقعا بد بود
ولی اون بنده خدا که گفت گیم پلی فیفا در قالب گرافیک عالی pes واقعا خندم گرفت اگه این طوری بود استاد که متاش از فیفا بالا تر بود
بازی یعنی call of duty , splinter cell , assassins creed , gta
fps : call of duty
action stealth : splinter cell
action adventure : assassins creed
open world : gta
عشق من درس خوندن و بازی کردن است .[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
درس خوندن را فراموش نکنید .
یعنی وجدانن من فکر میکردم نسخه اولیه در حال تولیده وقتی بازی میکردم الانم همین فکر رو میکنم یعنی اینها اومدن یک تاریخ گذاشتن برای عرضه بد دیدن کار پایان نیافته همونو منتشر کردن اصلا نباید اجازه منتشر شدن این نسخه رو میدادن اینها از کجا مجوز میگیرن اصلا نظارتی هست