07-12-2016, 10:12 PM
بهتازگی، مایکروسافت با قابلیت Xbox Play Anywhere؛ قابلیتی که با خرید یک بازی برای ایکسباکس وان، میتوانید آن را برروی ویندوز ۱۰ خود هم دریافت کنید، حرکت جسورانهای انجام داده و وارد مسیر جدیدی شده است. با وجود این رویکرد جدید، رئیس بخش ایکسباکس، یعنی فیل اسپنسر محبوب میگوید که ایکسباکس وان و رایانههای شخصی دو چیز متفاوت و جداگانهاند و در تلاش برای اثبات آن است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در ادامه همراه گیمفا باشید.
درطی مصاحبهی The Guardian با فیل اسپنسر، او گفته است که قصد تبدیل بازیکنان ایکسباکس وان به رایانههای شخصی و بالعکس آن را ندارد. او فقط راهی ایجاد کرده که بازیها برای رایانههای شخصی در دسترستر باشند. او چنین گفته است:
صنعت بازی هر سال دچار تغییراتی بهلطف پیشرفت سریع فناوری میشود. این موضوع دلیلی است برای اینکه چرا مایکروسافت برروی پراجت اسکورپیو کار میکند و سونی درحال ساخت پلیاستیشن نئو است و هر دو شرکت قصد ارائهی کنسول قویتر نسبت به کنسولهای اصلی، یعنی ایکسباکس وان و پلیاستیشن ۴ را دارند. بههرحال، هنوز جالب است که بدانیم ایکسباکس وان بعد از ایجاد قابلیت Xbox Play Anywhere، چگونه بازیهای انحصاری دریافت خواهد کرد و بازیهایی مختص این کنسول منتشر میشوند و اگر شما یک رایانهی شخصی و ویندوز ۱۰ با سختافزاری قوی و توانا داشته باشید، قادر به تجربهی تمامی بازیها فرستپارتی ایکسباکس وان خواهید بود.
درطی مصاحبهی The Guardian با فیل اسپنسر، او گفته است که قصد تبدیل بازیکنان ایکسباکس وان به رایانههای شخصی و بالعکس آن را ندارد. او فقط راهی ایجاد کرده که بازیها برای رایانههای شخصی در دسترستر باشند. او چنین گفته است:
نقلقول: کنسولها و رایانههای شخصی دو چیز متفاوتاند و بخش مشتری دارای قابلیتها و انتظاراتی است که در پلتفرمی که بازی میکنند، منحصر به فرد و تک است.
اما من برروی ایدهی کنار هم قراردادن پلتفرمها تاکید دارم و اینطور نیست و من در تلاش برای تشویق بازیبازان رایانههای شخصی به ایکسباکس وان یا بازیبازان ایکسباکس وان به رایانههای شخصی نیستم. ما میدانیم و من مطمئنم که شما هم مطلع هستید و متوجهی آن شدهاید که وضعیت بازی برروی رایانههای شخصی، فوقالعاده بالا و عالی است و ما میدانیم که برخی از بهترین و فعالترین مشتریانمان در ایکسباکس وان، همچنین بازیباز رایانههای شخصی هستند، پس ما این فرصت را غنیمت شمرده و به مشتریانمان خدمات ارائه میکنیم و آنها هم واقعا بازی کرده و میخواهند هرکجا که هستند، با دوستانشان در ارتباط و متصل باشند.
صنعت بازی هر سال دچار تغییراتی بهلطف پیشرفت سریع فناوری میشود. این موضوع دلیلی است برای اینکه چرا مایکروسافت برروی پراجت اسکورپیو کار میکند و سونی درحال ساخت پلیاستیشن نئو است و هر دو شرکت قصد ارائهی کنسول قویتر نسبت به کنسولهای اصلی، یعنی ایکسباکس وان و پلیاستیشن ۴ را دارند. بههرحال، هنوز جالب است که بدانیم ایکسباکس وان بعد از ایجاد قابلیت Xbox Play Anywhere، چگونه بازیهای انحصاری دریافت خواهد کرد و بازیهایی مختص این کنسول منتشر میشوند و اگر شما یک رایانهی شخصی و ویندوز ۱۰ با سختافزاری قوی و توانا داشته باشید، قادر به تجربهی تمامی بازیها فرستپارتی ایکسباکس وان خواهید بود.