04-17-2019, 07:32 PM
فیل اسپنسر: مایکروسافت نماینده صنعت گیمینگ در E3 2019 خواهد بود
یکی از مهمترین تغییرات بزرگ رویداد E3 امسال، عدم حضور شرکت سونی در این نمایشگاه است. با این حال، مایکروسافت و نینتندو در این رویداد حضور خواهند داشت اما کنفرانس ردموندیها تنها نمایش زنده E3 2019 خواهد بود. کنفرانس نینتندو از قبل ضبط خواهد شد و در قالب برنامه نینتندو دایرکت پخش خواهد شد. فیل اسپنسر (Phil Spencer)، مدیر اجرایی ایکسباکس مایکروسافت، در قسمت جدید ایکسباکس اینساید (Xbox Inside) در خصوص این تغییر مهم صحبت کرده است.
اسپنسر بیان داشت که او تیمش کاملاً از «مسئولیتی» که به عنوان یکی از سه شرکت بزرگی که در این رویداد، نمایش زنده خواهد داشت آگاه هستند چراکه آنها به نوعی نماینده صنعت گیمینگ هستند و همه چشمان علاقهمندانِ بازیهای ویدئویی به آنها دوخته شده است.
او گفت:
نقلقول:این قرار است که به چیز جالبی تبدیل شود. ما [تنها] دارنده پلتفرم هستیم که در این رویداد، نمایش زنده خواهد داشت. امسال به نوعی درباره ماست. من درباره این قضیه احساس مسئولیت میکنیم. من میخواهیم [صنعت] گیمینگ را نشان دهم. من فکر میکنم زمانی که جامعه مخاطبان بزرگتر است – [سازمانهای] خبری و چیزهای دیگر – و به صنعت گیمینگ در E3 نگاه میکنند، زمان بسیار مهمی است.
رئیس بخش ایکسباکس مایکروسافت ادامه داد:
نقلقول:من فکر میکنم که در آن زمان، ما بالاتر از سر و صداهای شکل گرفته قرار خواهیم گرفت. کل تیم ما، مسئولیت نمایندگی صنعت گیمینگ را بر عهده میگیریم و میخواهیم که کار خوبی را انجام دهیم.
شایعه شده که مایکروسافت در جریان کنفرانس خبریاش در E3 2019 به معرفی نسل جدید کنسول ایکسباکس خواهد پرداخت. همچنین به احتمال زیاد، اطلاعات بیشتری از بازی موردانتظار Halo Infinite منتشر خواهد شد. همچنین اسپنسر گفته است که در جریان این رویداد، شاهد بازیهایی از استودیوهای تازه خریداری شده مایکروسافت خواهیم بود که تا به الان، مشابه آنها دیده نشده است. همچنین قطع به یقین، شاهد سورپرایزهای زیادی نیز خواهیم بود. کنفرانس مایکروسافت روز یک شنبه ۱۹ خرداد ماه (۹ ژوئن) برگزار خواهد شد.
عدم حضور سونی در رویداد E3 2019 به این معنا نیست که این شرکت خبرهای جدیدی ندارد. روز گذشته نخستین جزئیات از کنسول پلیاستیشن ۵ از طریق مارک سرنی (Mark Cerny) منتشر شد. احتمالاً سونی در قالب کنفرانسی اختصاصی، به معرفی نسل جدید کنسولهای پلیاستیشن خواهد پرداخت و شاهد رونمایی کامل از آن خواهیم بود.