موضوعها: 281
(04-01-2014, 06:58 PM)'PWLG' نوشته است: خسته نباشی. واقعا عالی بود.
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد بازی رو نوشتی. درباره موسیقی هم میتونستی بیشتر بنویسی.
ای کاش چند تا عکس از گیم پلی هم میذاشتی.
عکس های گیم پلی واقعا کیفیتشون ضعیف بود و اون چند تا خوبشونم زیرش تبلیغ سایت خارجی داشت[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
من چی بگم !!!! مقالت چند تا مشکل داشت که بهت پ.خ میکنم ! ولی درکل عالی بود ! [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
PSN ID : se7en_Pro [img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
دیگه پیشرفت کاملت رو من مشاهده کردم.
آقا هومن دیگه حرفه ای شدی رفت.
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
یاد اون روزگاری که نه رو اسماشون خط خورده بود و نه رنگ اسماشون انقدر کم رنگ بود به خیر...
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
اول از همه بگم كه AssAssin's اشتباهه. واقعاً منظورت از AssAssin نوشتن رو نفهميدم.
بهتر بود از گيم پلى هم عكس مى ذاشتى. يه كم توى بخش موسيقى ايراد دارى. وقتى مخاطب مى خونه فكر مى كنه يه جورايى مطلب كم اوردى دارى تكرار مكررات مى كنى و شاخه و برگ مى دى. ولى ايراد زيادى نديدم تو نقدت. علائم نگارشى هم مناسب بودن. در كل نقد قابل قبولى بود و تقريباً تمام نكات بازى رو گفتى.
موفق باشى[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
(04-01-2014, 07:37 PM)'Black Star' نوشته است: اول از همه بگم كه AssAssin's اشتباهه. واقعاً منظورت از AssAssin نوشتن رو نفهميدم.
بهتر بود از گيم پلى هم عكس مى ذاشتى. يه كم توى بخش موسيقى ايراد دارى. وقتى مخاطب مى خونه فكر مى كنه يه جورايى مطلب كم اوردى دارى تكرار مكررات مى كنى و شاخه و برگ مى دى. ولى ايراد زيادى نديدم تو نقدت. علائم نگارشى هم مناسب بودن. در كل نقد قابل قبولى بود و تقريباً تمام نكات بازى رو گفتى.
موفق باشى[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
اساسین رو واس قشنگی اون جوری نوشتم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
عکس پیدا نشد یعنی پیدا شد ولی یا بی کیفیت بودن یا پایین عکس تبلیغ ی چیزی کرده بودن[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
سر موسیقی که رسیدم دیگه سرم درد گرفته بود ولی دیگه نوشتم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ممنون که نظر دادید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
داداش مگه مجبور بودی اگه سردرد داشتی، بنویسی؟[img]images/smi/s0 (34).gif[/img]
خب میذاشتی واسه فردا و خودت میرفتی یه استراحتی میکردی. دیر نمیشد که!
کیفیت مقال میتونست بالاتر باشه؛ حالا مقاله به ..... به خودت آسیب بیشتر وارد میشه.
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
(04-01-2014, 08:37 PM)'PWLG' نوشته است: داداش مگه مجبور بودی اگه سردرد داشتی، بنویسی؟[img]images/smi/s0 (34).gif[/img]
خب میذاشتی واسه فردا و خودت میرفتی یه استراحتی میکردی. دیر نمیشد که!
کیفیت مقال میتونست بالاتر باشه؛ حالا مقاله به ..... به خودت آسیب بیشتر وارد میشه.
برادر فردا شاید من اصلا زنده نباشم[img]/images/smi/new/241.gif[/img] واس همین امروز دادم بیرون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 26
پلتفرم های شما:
خوبه این بازی هم فوق العاده هست پیشنهاد میکنم البته تا حالا کی بازی نکرده[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 20
پلتفرم های شما:
سعی کنین بازی های جدیدتری رو نقد کنین. حداقل مال سال پیش باشه.[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
The more you give, the more I maim
You are spirit, and I am bane
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive