از اونجایی که خودت ازم خواسته بودی کارهات رو بخونم و نظرم رو بدم، این مطلبت رو درست همین الان دیدم و خوندم. سعی میکنم همه جوره نوشتهات رو بررسی کنم و به به زبان ساده نظرمو بگم. از اونجایی که من خیلی خورهی انیمه نیستم نمیتونم راجع به محتوا و مضمون انیمههای این تیپی نظری بدم اما بریم سراغ مطلب خودت
- نیازی به "به نام خدا" در ابتدای متن وجود نداره، چون مطلبی که مینویسی از خودت هست، نامهی اداری و انشا نیست.
- تیترها رو بولد کن، تغییر رنگ خیلی جذاب نیست.
- بیشترین بخش مطلبت اختصاص داده شده بود به توضیح و تعریف داستان، گویی که میخوای داستان رو برای مخاطب تعریف کنی نه اینکه نقد و تحلیلش کنی. کافی بود فقط بخش کمی از ایده و نخ اولیه داستان رو شرح میدادی و بعد شروع میکردی به تحلیل و بررسی ابعاد مختلف داستان و محتوای اون. در ابتدا فقط داستات رو تعریف کردی، اون هم زیاد که خوب نیست و در پاراگرافهای آخر داستان و شخصیتها رو کمی مورد بررسی قرار دادی و بعضا نفد کردی که خوب هست. از تعریف و توضیح کمتر استفاده کن و به جاش به تحلیل و بررسی بپرداز مثل پاراگرافهای آخر بخش داستان.
- با خوندن نوشتهی قبلیت و این نوشته به این نتیجه رسیدم که تصاویر بیشتر برای فان و سرگرمی هست (مثل اون قسمت، چیزی به یک مهر نمونده!)، بهتره تصاویر مرتبط باشه با پاراگراف بالایی خودش. مثلا اگه تصویری از اتاکاجو به مخاطب نشون میدی، پاراگراف بالاییاش باید در مورد همین شخصیت باشه تا مخاطب بعد از خوندن متن، یک نمای تصویری هم از نوشتهات داشته باشه، تصویری که در خدمت متن باشه.
- اصلا به هیچ عنوان پایان بندی نوشتهات رو رنگی نکن، اون هم قرمز! برای مخاطب آزاردهنده است.
- بقیهی ایرادات هم نگارشی هست و به مرور بهتر میشه.
علت اینکه نخواستم قبل انتشار، مطلبت رو بخونم و نظر بدم بیشتر برای اینه که از خودت و کاری که میخوای بکنی دور نشی. باید خودت باشی و خودت بنویسی و سپس در صورت تمایل از نظرات بقیه استفاده کنی. امیدوارم این نظر من هم برات سازنده و مفید بوده باشه وگرنه هدف دیگهای نیست.