امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قربانی کوچک گیم
قتل نوزاد 14روزه توسط پدر گیمر!!

Brian Frazierبیست ساله بامداد روز سه شنبه در ساعت 5صبح در حالی که بسیار عصبانی بوده به سمت نوزادش که گریه می کرده رفته و به طرز وحشیانه اورا کتک زده است.

طبق گزارشاتی که پلیس این منطقه داده است این مرد در حال انجام گیم بوده وپس از سر وصدا کردن کودکش بازی را قطع کرده وبه سمت او رفته واو را کتک زده است.

اعتراافات Frazier: من وقتی که به خاطر سر وصدا بازی را قطع کردم وبه سراغ کودک رفتم نوزاد را از گردن بلند کرده وضرباتی به سروصورتش وارد کردم بعد کودک را در سر جایش قرار دادم وبه سراغ بازی که انجام می دادم برگشتم واصلا فکر نمی کردم که به خاطر ضرباتم کشته شود.

بر طبق کالبد شکافی های که انجام شده است کودک بر اثر ضربه وارد شده بر سرش وارد شده است کشته شده است.

Frazierگفته که: من پس از بازی کردن حول وحوش ساعت 6صبح به رختخواب رفتم وتا ساعت 2بعد از ظهر خوابیدم من ونامزدم Stefanyساعت 2بعد از ظهر از خواب بیدار شدیم ومتوجه بوی خیلی بدی شدیم رد بو را گرفتیم تا به اتاق Khanرسیدیم ومتوجه شدیم او خیلی وقت است که مرده.
خیلی ترسیده بودیم که به دام پلییس بیفتیم برای همین سعی کردیم Khanرا در گوشه ای از شهر مخفی کنیم وبعد به پلیس بگوییم که او را دزدیده اند. اما اضطرابی که در صورت ورفتار ما وجود داشت پلیس را به شک انداخت وبه دام پلیس افتادیم.

Brian Alstonپدر خانواده Stefanyبه بازپرس گفته که: این زن وشوهر همیشه با هم درگیری لفظی داشتند وبه فحاشی وتوهین می پرداختند ودر محیطی آلوده وکثیف زندگی می کردند خانه آن ها همیشه پر از زباله وشیشه های مش ر وب است.

مادر Stefanyبه دفاع از دخترش پرداخته وگفته که: دخترم به تازگی تحت عمل قرار گرفته بود وبهتر بوده برای مراقبت از بچه ونظافت محیط یک مستخدم استخدام می کردند.

سازمان خدمات اجتماعی کارولینای جنوبی قبلا هم از خانه این زوج بازدید کرده بوده واز اینکه کودک در چنین محیط نامناسبی زندگی می کند آنها را مورد بازخواست قرار داده بود.
خواهر این نوزاد فوت شده که نامش Kaneهست از این خانواده گرفته شده وبه دست سازمان حمایت از کودکان بی سرپرست سپرده شده تا دچار اتفاقی که برای برادر دوقولویش افتاد نشود.

باعث تاسف است که یک کودک بی گناه به خاطر سرگرمی پدرش وبازی کردن او از ادامه زندگی محروم شده .بعضی از کارها شاید برای من وشما زیبا بیاید ولی همین کار بعضی مواقع موجب مرگ یک انسان می شود پس سعی کنیم که در هر کاری اعتدال را برقرار کنیم.

منبع:http://www.playerattack.com/news/2012/12/06/2wk-old-baby-killed-for-interrupting-dads-gaming/

همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.

اینگمار برگمان
پاسخ
جالب بود
ولي نوزاد 14 ساله نميشه ! لطفا ويرايشش كنيد
ممنون
پاسخ
(12-12-2012, 08:24 PM)Gamerstation نوشته است: جالب بود
ولي نوزاد 14 ساله نميشه ! لطفا ويرايشش كنيد
ممنون

خیلی جالب بود داشتم تند تایپ می کردم یه دفعه شد Confused45:Confused45:Confused45:
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.

اینگمار برگمان
پاسخ
عالی بود ممنون
ای بابا , بابا هه دیونه بوده افتاد تقصیر جامع گیمری
پاسخ
(12-12-2012, 09:40 PM)RANDY نوشته است: عالی بود ممنون
ای بابا , بابا هه دیونه بوده افتاد تقصیر جامع گیمری

خوب اگه بازی خشن انجام بدید همینه مگه بازی کرمی چشه که این بازی های نامناسب را انجام میدنConfused25:Confused25:

اینگمار برگمان
پاسخ
دیوانه Confused05:Confused05:Confused05:Confused05:Confused05:Confused05:
پاسخ
Confused41:Confused41:Confused41:Confused41:Confused41:Confused41:اون طفل معصوم چه گناهی کرده بوده؟Confused67:Confused67:Confused41:Confused41:Confused41:
پاسخ
واقعا آدم تعجب می کنه و تاسف می خورهConfused05:Confused05:Confused05:Confused67:
پاسخ
مرتیکه روانی Confused43: هم خودش رو بدبخت کرد و هم به جامعه گیمری آسیب زد Confused43: خب یکی نیست بگه جنبه نداری برو سوپر ماریو بازی کن چرا می ری بازی خشن می کنی که اینطوری آبروبری کنی ؟Confused43:Confused43:Confused43: الان ملت فکر می کنند تمام گیمرها بی روحند Confused43:Confused43:Confused43: Confused43:Confused66: ممنون بابت خبرConfused74:
 آینده در انحصار کنسول های دستی است ! [تصویر:  s0%20%2869%29.gif]
پاسخ
جدا از سن کم والدین ، نبود انسجام مناسبی در خانه باعث مرگ کودک شد . زمانی که فعل و انفعلات برای میزبانی یک کودک توسط خانواده برقرار نیست ، وقوع حوادثی از این قبیل چندان دور از ذهن نیست ...
بازگشت همه به سوی خداست ؛ چه زود تر ، چه دیر تر .
..JM..
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ممکن بود کریتوس در God of War 2018 قربانی شخصیتی جدید شود PC FAN 0 826 06-27-2019, 04:32 AM
آخرین ارسال: PC FAN
  شایعه: نسخه‌ی کوچک‌تر و ارزان‌تر نینتندو سوییچ در راه است White Beard 0 788 02-02-2019, 05:50 PM
آخرین ارسال: White Beard
  Yu-Gi-Oh جدید در راه است | کونامی و بازی‌های کوچک B.A.T 9 2,155 12-22-2015, 08:48 PM
آخرین ارسال: BadBoy4Ever
  تلفن هوشمند خود را به یک تلوزیون کوچک برای بازی با ps4 تبدیل کنید GUN-AGE 0 1,489 02-11-2015, 10:58 AM
آخرین ارسال: GUN-AGE
  EA قابلیت shareplay عنوان fifa15 درps4 را حذف کرد!!!اشکالی کوچک یا واقعیت؟ ali.7612 2 1,455 11-15-2014, 04:39 PM
آخرین ارسال: ali.7612

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان