10-25-2013, 11:52 AM
ممنون کیوان جان بابت این نقد [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]نقدی فانتزی برای یک بازی فانتزی ،واقعا زیبا بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]در مورد پارگراف اول باید بگم که نظر خودم هم تا قبل از تجربه ریمن این بود که بازی های +7 اصلا ارزش بازی رو ندارن ولی بعد از بازی ریمن نظرم به کل عوض شد[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]تیتری که در مورد موسیقی زدی واقعا به جا و درست بود[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]گرافیک بازی هم به گفته خودت در حد این بازی خوب بود[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]فقط اون پاگراف آخر فیلتر چی بود؟،اگه میشه دوباره یه جور بنویسش که خونده بشه چون رفتم تو حس داشتم نقدت می خوندم که این فیلتر زد حال زد[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]در کل نقدت مثل خودت عالی بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
(فک کنم باید من هم بیافتم دنبال یه بازی قدیمی تا نقدش کنم شاید FAR CRY3 یا BF3 [img]images/smi/s0 (25).gif[/img])
(فک کنم باید من هم بیافتم دنبال یه بازی قدیمی تا نقدش کنم شاید FAR CRY3 یا BF3 [img]images/smi/s0 (25).gif[/img])