امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لارا خواهر ناتان(نقد بازی Tomb Raider)
ممنون از بررسی!
گذشته از برخی تفاوت نظر هایی که در تحلیل بازی داریم، باید بگم مقایسه این دو عنوان کاملا اشتباهه..اصن قبول یک سری از المان ها از آنچارتد کپی بود (که به نظر من تکرار استانداردها هرگز کپی نیست!!!! برای مثال قابلیت لاک کردن فقط تو آنچارتد نیست..تو خیلی از بازیا هست حتی عناوین قدیمی تر از آنچارتد) اما واقعا مضحکه که بازی با قدمت تامب رایدر، از آنچارتد تقلید کنه..حداقل چنین عقیده ای در یک نقد جا نداره اونم برای یک بازی سطح بالا مث تامب رایدر!
در مورد معما ها هم ما با یک بازی پازل طرف نیستیم..یک اکشن ماجراجویی استاندارد معماش تو همچین بازه ای تعریف شده! به هرحال بازی باید بین اکشن و مسیریابی و معما یک تعادل برقرار کنه!
بازهم سپاس بابت مقاله!
پاسخ
(03-04-2013, 08:02 AM)'Real G' نوشته است: من قصد نداشتم دیگه کامنت بدم!ولی یه چیز گفتی که عصبانیم کرد!آخه چرا میگی شبیه انچارتد شده شما Tomb Rider های قدیمی رو اگه بازی کرده باشه میفهمی که اون آنچارتد هست که سناریو تقلیدی از Tomb Rider و حرکات اکروباتیک  لارا کرافت هست!تقلید آنچارتد بیشتره!یه نفر که تامب رایدر رو از قدیم تا به حال بازی کرده حرف من رو صد در صد میفهمه!

اگه بخوایم کلی بگیم
آره آنچارتد یک از تام تقلید کرد و همه اعتراض کردن ولی شماره دوم تغیرات زیادی کرد و شما توی شماره ی جدید بعضی صحنه ها دقیقا یاد آنچارتد میوفتید.
بهتر بازی رو بری بعدا بگی.
راستی از نظر معما هم اصلا شبیه تام رایدر های قدیمی نیس

دقیقا ...من قبلیاشو که بازی کردم گیم پلی زمین تا آسمون با این فرق داشت...و حتی اسکرین شاتهای بعضی محیط هاشو می بینم اصلا فکر می کنم انچارتد هست :| حتی نشونه تفنگ تو تریلر ها دیدم [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
[تصویر:  rcqcmxsqjmvdyyqa7zbm.jpg]
پاسخ
از تریلرهایی که دیدم از این بازی خوشم اومد.من نسخه های قبلی رو بازی نکردم ولی این رو امتحان می کنم.
ممنون نقد خوبی بود.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,118 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,733 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,627 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  لارا یک شیر دختر (نقد بازی Tomb Raider) NS game 9 4,195 04-11-2020, 02:24 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,840 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان