11-16-2015, 01:44 AM
استودیوی ناتیداگ عناوین زیادی مانند The Last of Us ،Jak and Daxter و Uncharted را در اختیار دارد اما آنها چند بازی تا پایان این نسل از کنسولها منتشر میکنند؟ برای دریافت اطلاعات بیشتر با وبسایت خبری، تحلیلی گیمفا همراه باشید.
پیش از این دریافته بودیم که ناتیداگ فعلا بهدنبال ساخت نسخه بعدی Jak and Daxter نیست. مدیر روابط عمومی استودیوی ناتیداگ، آقای آرنه میر، توضیح میدهد که سازندگان هیچگاه نمیدانند که این چرخه ساخت بازیها چه زمانی به اتمام میرسد زیرا هر دفعه با عرضه یک کنسول جدید مواجه میشوند و باید با استفاده از کیت جدید آن کنسول، بازی بسازند.
مطمئنا همه بازیبازان ابتدا منتظر عرضه قسمت چهارم آنچارتد و سپس بازیهای دیگر استودیوی فوقالعاده ناتیداگ هستند.
منبع
پیش از این دریافته بودیم که ناتیداگ فعلا بهدنبال ساخت نسخه بعدی Jak and Daxter نیست. مدیر روابط عمومی استودیوی ناتیداگ، آقای آرنه میر، توضیح میدهد که سازندگان هیچگاه نمیدانند که این چرخه ساخت بازیها چه زمانی به اتمام میرسد زیرا هر دفعه با عرضه یک کنسول جدید مواجه میشوند و باید با استفاده از کیت جدید آن کنسول، بازی بسازند.
نقلقول:آقای میر صحبتهای خود را اینگونه ادامه دادند که ناتیداگ حداقل ۱ یا ۲ بازی دیگر را در این نسل از کنسولها منتشر خواهد کرد، شاید هم بازیهای بیشتری منتشر شوند. چه کسی میداند؟ او همچنین دنبالهای برای بازی The Last of Us پیشنهاد کرد زیرا عرضه این بازی، موفقیت بزرگی را برای این استودیو به ارمغان آورد.
امیدوارم که بهزودی یک بازی جدید عرضه کنیم. بله، میدانم که چرخه بازیهایمان خیلی زیاد نیست و من نمیدانم که این نسل از کنسولها چقدر طول خواهد کشید. اما بله، قطعا بازیهای آیندهمان باید برروی این نسل از کنسول باشد.
من مطمئن هستم سازندگان نقشههای بزرگی برای چرخه بازیها دارند. ما معمولا وقتی از سختافزار یک کنسول سر در میآوریم که آنها آماده دادن کیت ساخت بازی به ما هستند. ما نمیدانیم که چه زمان چرخه بازیهایمان به آخر میرسد. ما فقط باید برروی ساخت بهترین بازیها برروی سختافزاری که در اختیار داریم تمرکز کنیم.
من نمیتوانم به صورت قطعی بگویم و نمیدانم که زمانهای عرضه چه زمانی میباشند اما تیم ما حداقل ۱ یا ۲ بازی دیگر در این نسل کنسول منتشر خواهد کرد، شاید هم بیشتر. مشخص و واضح است که ما میتوانیم حتا در اواخر نسل کنسولها بازیهای بینظیری منتشر کنیم. درست نیست؟
مطمئنا همه بازیبازان ابتدا منتظر عرضه قسمت چهارم آنچارتد و سپس بازیهای دیگر استودیوی فوقالعاده ناتیداگ هستند.
منبع
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#