در این هفته شاهد عرضه عنوان Overwatch بودیم و هماکنون نیز نمرات آن منتشر شدند. نمرات Overwatch بسیار آهسته منتشر میشوند اما نقدهایی که تا به حال منتشر شده است، نوید از عنوانی جذاب و اعتیادآور را میدهند. Overwatch که جدیدترین ساخته استودیوی خوشنام بیلزارد است تا به اینجا توانسته بازخوردهای بسیار خوبی از منتقدین مختلف دریافت کند.
Overwatch هماکنون در دسترس رایانههای شخصی، پلی استیشن ۴ و ایکسباکس وان است.
امتیازات:
Forbes: 10
The Escapist: 10
Twinfinite: 10
Destructoid: 10
Attack of the Fanboy: 9
Hobby Consolas:9
The Jimquisition:9
IGN Italia:9
ICXM :9
GameSpot: 9
Areajugones: 8.8
GameCrate: 8.5
Everyeye.it: 8.5
M3: 8
Brash Games: 8
CGMagazine: 8
The Escapist: 10
نقلقول:Game Informer: 10Overwatch عنوانی سریع، سرگرم کننده و تازه است. بیلزارد اطمینان حاصل کرده که نخستین آیپی جدیدش پس از ۱۷ سال از هر نظر کامل باشد.
نقلقول:PlayStation LifeStyle: 10Overwatch تجربه معرکهایست. تجربهای تازه که بهصورت مدوام سرگرم کنندهست. بازی کردن با بقیه گروهها جذاب است اما بازی با دوستان بسیار لذت بخشتر است. شرکت بیلزارد هنر شاهکار خود را به بازی های شوتر تیمی آورده است و قوانین آن تغییر داد.
Twinfinite: 10
Destructoid: 10
نقلقول:Game Revolution: 9در همان برخورد اول و چند ثانیه نخست تجربه Overwatch شما متوجه توجه عمیق بیلزارد به جزئیات میشوید. Overwatch یک بازی شوتر تیمی است که حس انیمیشنهای پیکسار را به شما میدهد اما نه بهصورت کودکانه و مکانهای زیبا و جزئیات شخصیتها و فریمریت ثابت ۶۰ آن حتی برروی کنسولها، باعث لذت چند برابری در تجربه بازی میشود.
Attack of the Fanboy: 9
Hobby Consolas:9
The Jimquisition:9
IGN Italia:9
ICXM :9
GameSpot: 9
Areajugones: 8.8
GameCrate: 8.5
Everyeye.it: 8.5
M3: 8
Brash Games: 8
CGMagazine: 8
نقلقول:من بیشتر اوقات از تجربه Overwatch لذت بردم. شخصیتها و ویژگیهای آن نیز بسیار مناسب است. اما من با پرداختهای درون برنامهای آن مشکل دارم، اگر بازی رایگان (Free to Play) میبود دلیل آن را درک میکردم اما برای بازی که ۶۰ دلار پرداختهام دیدن پرداختهای درون برنامهای آزار دهنده است. شاید برای شما اشکالی نداشته باشد اما من با آن مشکل دارم. برایم مهم نیست چند بازی از آن استفاده میکنند، من هیچ وقت آن را نمیپذیرم.
متای بازی
PS4 ==> 90
PC ==> 94
PC ==> 94
امتیاز کاربران:
PC ==> 76
PS4 ==> 69
XBOX ONE ==> 59