موضوعها: 52
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
پیش بینی هایی که یک هفته قبل تو این فروم کردم درست در اومد! من گفتم متای بازی در خوشبینانه ترین حالت میشه 88 دیدین که 88 ام نشد [img]images/smi/s0 (45).gif[/img] آخه یوبی سافت خودش با دست خودش کارو خراب کرد برای تبلیغ بازی شروع به مقایسه با GTA کرد :| Watch Dogs ایده ی جدیدی نداره فقط ایده های قدیمی رو به یه شکل جدید ارائه داده همین هیچ منتقد تیز بینی این بازی رو در حد GTA نمیدونه!
موضوعها: 75
این یوبی بهتره بره تعطیل کنه همه کاراش شده دروغ و تبلیغ و هایپ :| نصف بازی هاش که همیشه نمایش اولیشون یه چیز تخیلی بوده مثل همین WD، که چقدر گرافیک خفنی و شهر شلوغی رو نشون داد ولی به مرور زمان و بعد از انتشار بازی دیدیم شهر بازی انگار سکته ناقص زده :| مطمئنم Far Cry 4 و The Division و The Crew هم یه بازی خیلی متوسطی میشن که نمی تونن رنگ متای بالا 90 رو ببینن و مطمئنم بعدِ یه مدت همین Divison گرافیکش چنان افت میکنه که دیگه فرق خاصی با بازی های نسل هفتم نداره :|
موضوعها: 75
(05-27-2014, 07:15 PM)god of xb نوشته است: خالی از لطف نیست ببینیم این بازی با ساخته راکستار در سال 2007 هم برابری میکنه؟؟!
http://www.aparat.com/v/g1A95
جالبه، مثلاً این بازی قرار بود کلِ GTA V رو با خاک یکسان کنه! LOL ولی در حد GTA IV که هیچی، تو ساخت مراحل و یه سری چیزای دیگهدر حدِ GTA VC و SA هم نیست. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
یه مقدار هم واقع بین باشید! GTA اندازه پدربزرگ من سن داره ولی WD تازه اولین نسخشه که بیرون اومده پس مقایسشون نمی تونه کاره درستی باشه! در ضمن انقدر هم به نمرات اعتنا نکنید مثلا همین بیاند چه شاهکاری بود ولی خب متاش متوسط شد؛ WD هم متاش متوسط نیست و یه متای خوب رو گرفته ضمنا برای اولین تجربه در این زمینه میشه عالی حسابش کرد. اتمسفر WD یه اتمسفر نو هست و ایدش هم یه ایده نوآورانه است حالا تو مُخیله ی بعضی ها نمی گنجه، دیگه خودشون می دونن ولی به نظرم درست نیست که انقدر بازی کوبیده بشه چون متای 82 هم خیلی خوبه حالا انتظارات به طور 100 درصد برآورده نشده ولی دلیل نمیشه که بگیم بازی بده! انشا الله در آینده بازی به اوج قدرتش می رسه کما اینکه GTA هم با اولین نسخش غوغا نکرد! البته یوبی سافت هم مقصره کاملا موافقم چون افکار کاذب ایجاد کرد[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][/align]
موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
دوستان، من يه توجهي كه كردم اين بود كه نكات منفي بازي بيشتر مربوط به بخش آنلاين هستش!
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
موضوعها: 52
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
نسخه PS4 بازی رو فقط برای 20 دقیقه تجربه کردم به نظرم 8.5 بیشتر نباید بهش داد