02-09-2016, 03:14 AM
بیشتر بازیبازان، مارتین سالین را به خاطر حضور مضطربانه در هنگام معرفی بازی Unravel در سال گذشته میشناسند. حال، سالین در مورد چونگی بازیساز شدنش صحبت میکند. صحبتهای جالب و خواندنی. با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
او در ابتدا فکر میکرد که بازیساز شدن غیر ممکن است اما بنابر استعداد و کار خوبی که در زمینه هنرهای دیجیتال داشت، در دانشگاه با افرادی برخورد میکند که او را در این راه قرار میدهند:
سالین میگوید که بزرگ شدن در سوئد باعث شده که بیشتر برروی بازیهای ورزشی کار کند و در بیشتر بازیها برف وجود دارد. او از بحث بازیهای ورزشی میگذرد و درباره علاقهاش به خلق یک بازی احساسی، رابطه پرور و مفهومی میگوید:
مارتین سالین امیدوار است که عنوان Unravel تبدیل به اثری با این پتانسیل شود و نظر مردم را به خود جلب کند:
عنوان Unravel ساخته مارتین سالین، فردا در بازارها برای پلتفرمهای رایانههای شخصی، پلیاستیشن۴ و اکسباکسوان عرضه میشود.
منبع
او در ابتدا فکر میکرد که بازیساز شدن غیر ممکن است اما بنابر استعداد و کار خوبی که در زمینه هنرهای دیجیتال داشت، در دانشگاه با افرادی برخورد میکند که او را در این راه قرار میدهند:
نقلقول:من همیشه به هنرهای دیجیتال علاقه داشتم. از نقاشیهای پیکسلی و مدلهای سهبعدی گرفته تا همه نوع شبیه سازی. من همیشه از خلق کردن هنر خوشم آمده و عادت به تصویر سازی داشتم. من حتی زمانی هنرمند خالکوبی و تتو بودم.
سالین میگوید که بزرگ شدن در سوئد باعث شده که بیشتر برروی بازیهای ورزشی کار کند و در بیشتر بازیها برف وجود دارد. او از بحث بازیهای ورزشی میگذرد و درباره علاقهاش به خلق یک بازی احساسی، رابطه پرور و مفهومی میگوید:
نقلقول:من با خلق اینگونه بازیها (بازیهای ورزشی) راضی نمیشدم و قطعا اینها نوعی انحراف در مسیر من بودند. من میخواستم یک اثر مفهومی تر و عمیقتر خلق کنم. اثری که مردم بتوانند واقعا با آن رابطه برقرار کنند.
مارتین سالین امیدوار است که عنوان Unravel تبدیل به اثری با این پتانسیل شود و نظر مردم را به خود جلب کند:
نقلقول:یک عنصر بسیار مخصوص در مورد کار کردن برروی اثری که واقعا دوست داری وجود دارد؛ اثری که به طور خالص برآمده از قلب باشد.
عنوان Unravel ساخته مارتین سالین، فردا در بازارها برای پلتفرمهای رایانههای شخصی، پلیاستیشن۴ و اکسباکسوان عرضه میشود.
منبع
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#