09-10-2013, 10:33 AM
(آخرین ویرایش: 09-10-2013, 10:35 AM، توسط Hesh-Walker.)
نسل پیش رو روز به روز نزدیک تر می شود و شرکت های مختلف در حال هایپ کردن محصولات خود هستند و در این روزها اوج رقابت در نسل هشتم یعنی توسط کنسول های XBOX1,PS4,Wii U دیده می شود دقیقا همان چیزی که در نسل هفتم توسط سه کنسول PS3,XBOX360,Wii به صورت گرفت و هنوز هم برنده مشخص نشده است به هر حال صنعت گران روز به روز در حال شایعه پراکنی ها,زیرآب زنی ها و خیلی چیزهای دیگر هستند که در این زمینه یکی از روسای شرکت محبوب Microsoft یعنی آقای Yusef Mehdi بی نصیب نمانده و حرف هایی در مورد رقابت تنگاتنگ دو کنسول PS4,XBOX1 زده است که در ادامه می گوید...
آقای Yusef Mehdi می گوید:
"خب اول بنده فکرنمیکنم که این زمان برای بازیکنان شگفت انگیز باشد.ما در تاریخ صنعت گریمان به هیچ وجه وارد رقابت دیوانه حریفمان(سونی) نشوده ایم و احساس میکنم که این کار هم انجام نخواهد شد.مسلما جنگ بر سر لانچ یک کنسول بسیار بد است ولی عاقبت آن باعث رشد و بهبود این صنعت می شود.برای انجام این کارها بسیار انرژی و وقت صرف می شود تا محصولات هر شرکتی در فروشگاه ها و مراکز خرید مورد توجه واقع شود.در واقع یک چیزی فراتر از آن چیزی که فکرمیکنید سرمایه صرف می شود و به نظر من به حق انتخاب دادن به گیمرها بسیار بهتر از رقابتی با عاقبت بد است."
من احساس میکنم که شرکت ما چیزی فراتر از بقیه ی کنسول ها دارد و این امر سبب راضی بودن مشتری ها از محصولات ماست و این همان چیزی است که بنده در نکات قبل به آن اشاره کردم و این روش سرگرم کردن مردم و بازیکنان است."و اگر شما یک صنعت گر باشید و مدام تمرکزتان را برای گیمرها,گیمرهای هاردکور و گیمر در کنار گیمر بزارید و در صفحه ی کاغذی خود را محک بزنید به هیچ وجه قادر به سرگرم کردن آنها نیستید.و این چیزی است که ما تکنولوژی کینکت را قلب کنسول خود قرار داده ایم و این تکنولوژی خود به خود می تواند بسیاری برای بازیکنان مفید باشد و در عمل آنهارا راضی نگه دارد."
منبع