06-24-2013, 11:05 PM
(06-24-2013, 10:47 PM)'krazy_kow@' نوشته است: ی چیزی تو این بازی گم شده و از نسخه ی 2 به بعد هم اتفاق افتادمشکل شما اینکه فکر می کنید که باید مثل قدیماش باشه و البته اطلاعاتی از اساسین های واقعی ندارید !
به نظر من ی داستان با اساسین قطی می کنن . هم می خوان انقلاب آمریکا باشه هم ی اساسین . هم می خوان دزد دریایی باشیم هم اساسین . من تا جایی که می دونم اساسین ها برسر آزادی میجنگیدن ولی نمیدونم بیشتر روی مخفی کاری تمرکز داشتن یا جنگ .
فراموش نکنید این بازی ساخته یوبیسافته و اصلا نیومده مستیقما اتفاقات تاریخی رو نمایش بده و کلا درباره حسن سباح و ... باشه !
اخه یکی به من بگه اگه یوبی می خواست بازم از مسیاف و التائر بسازه دیگه ورشکست می کرد!اخه جای مانور نداره !
بابا ! این یه بازیه مثل همه بازی های دیگه تغییر می کنه بهتر می شه یا خراب می شه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] التائر و ac 2 رو ول کنید دیگه.
قبول دارم کانر اون چیزی نبود که انتضارش رو داشتیم و اصلا قابل مقایسه با اتزیو و التائر نیست.قبولم دارم ac3 نسبتا ضعیفتر بود ولی من به black flag امید دارم و دوست دارم بازی واقعا خوبی باشه و البته مطمعنم نا امید نمی شم!