امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محفلی در مغز پوچِ من [قسمتِ اول] | خالق بر وزن مخلوق؟!
اولاً باید سلام کنم به آقای رزم آرای عزیز.

و بعد از سلام و بدون مقدمه باید بگم دوست عزیز این‌جا محلی هست که امکان داره از هر گونه اقلیم، مذهب یا اقلیتی بهش سر بزنن. جایی برای گفتن موعظه‌های اهل مسجد، کلیسا، صومعه و... نیست. شما عقاید خودتون رو دارید، درست مثل چند ده هزار نفر عضو دیگه‌ای که اینجا هستن. می‌تونیم اونارو برا خودمون نگه داریم و فارغ از این‌که درست یا غلط هستن، به بقیه تحمیل‌شون نکنیم. اگه کسی به یه چیزی باور داره عقیده خودشه و مطمئناً می‌تونه براش صدها دلیل بیاره. شما هم عقیده خودتُ داری مسلماً ولی وجدان می‌گه نمی‌تونی بیای وسط یه انجمن گیم اونُ تبلیغ کنی و به خورد بقیه بدی. این می‌شه تحمیل عقاید که توی مرز و بوم ما کاملاً شاهدش هستیم.
خلاصه بگم این‌جا فرومیه که توش در مورد بازی‌های کامپیوتری بحث می‌شه و شما الان اومدی داری می‌گی بازی کردن رو کنار بزارین و به عقیده من بپیوندید. جدا از اینکه قوانین انجمن همچین چیزی رو اجازه می‌ده یا نه، من از طرف خودم یا شاید هم‌نظران خودم باید بگم این کار انسانی نیست. هر کسی راه خودش رو شناخته و داره می‌ره به من یا شما یا احد دیگه‌ای مربوط نیست اعتقادش چیه.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: محفلی در مغز پوچِ من [قسمتِ اول] | خالق بر وزن مخلوق؟! - توسط Tyrion - 07-18-2016, 11:17 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  زندگی نامه ی هیدئوکوجیما و جان کارمک-خالق عناوین بزرگی مانندمتال گیرسالیدو ولفنشتاین امیری 0 1,408 08-21-2012, 06:12 PM
آخرین ارسال: امیری

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان