07-16-2014, 05:33 PM
(آخرین ویرایش: 07-16-2014, 05:35 PM، توسط t2download.)
سلام دوستان نویسنده ای حرفه ای هستم و آشنایی کامل با سیستم محتوای نیوک و وردپرس و انواع وبلاگ ها را دارم و نیم کپی و کپی و اختصاصی می توانم پست در تمامی زمینه ها بزنم و نوشتن توضیحات برای تصویر و لینک دانلود و آپلود نرم افزار و کلمات کلیدی انجام میدهم .
و هم چنین تغییر متن کپی شده و تبدیل آن به متن جدید انجام داده می شود .
درج لینک روی تصویر و کار با فتوشاپ پذیرفته می شود و هم چنین کم حجم سازی تصویر برای لود شدن سریع تر صفحات سایت انجام می شود و بنده در دو انجمن فعالیت دارم و در یکی مدیر تالار موبایل و تبلت و دیگری کاربر حرفه ای هستم و با یک سایت دانلود همکاری داشته ام و 300 پست برای آن ارسال کرده ام و در حال حاضر با یک سایت آپلود ویدیو همکاری دارم و روزانه قادر به ارسال 100 پست می باشم و ......
دوستان علاقمند پیام خصوصی بدهید ..... با تشکر از حسن انتخاب شما
مدیریت محترم انجمن لطفآ پست های بنده رو حذف نفرمایید ... اگه قصد حذف دارید خصوصی پیام دهید از این انجمن کامل خارج شوم ............[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
و هم چنین تغییر متن کپی شده و تبدیل آن به متن جدید انجام داده می شود .
درج لینک روی تصویر و کار با فتوشاپ پذیرفته می شود و هم چنین کم حجم سازی تصویر برای لود شدن سریع تر صفحات سایت انجام می شود و بنده در دو انجمن فعالیت دارم و در یکی مدیر تالار موبایل و تبلت و دیگری کاربر حرفه ای هستم و با یک سایت دانلود همکاری داشته ام و 300 پست برای آن ارسال کرده ام و در حال حاضر با یک سایت آپلود ویدیو همکاری دارم و روزانه قادر به ارسال 100 پست می باشم و ......
دوستان علاقمند پیام خصوصی بدهید ..... با تشکر از حسن انتخاب شما
مدیریت محترم انجمن لطفآ پست های بنده رو حذف نفرمایید ... اگه قصد حذف دارید خصوصی پیام دهید از این انجمن کامل خارج شوم ............[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]