موضوعها: 155
پلتفرم های شما:
داداش لیست رو بده اولین دور رو استارت بزنیم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 0
فرهان مگه حمله نمی خوای بیا بگیر دیگه اشلی رو 84 هم هست قدرتش با 50 سکه ناقابل جان من قرارداد رو امضا کن!!!![img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
...................
نقل و انتقالات چند روز هست!!؟؟[img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
ممنون از راه اندازی این چنین مسابقاتی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 155
پلتفرم های شما:
نه بابا از این 84 تایی ها من زیاد دارم تازه ابراهیم هم که هستش (: کمتز از 87 نمیخوام توی حمله ...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 0
manam hastam ba manchester united
دوست عزیز ثبت نام بسته شده باید زود تر میومدی
__________________________________________________________________________________________
من بگم دیگه =
مسی و رونالدو و ژاوی و اینستا و کاسیاس رو میخرم
دانته و آلبا و منژوکیچ میفروشم
(فرهان مانژوکیچ حمله هست.دیروز هم واسه بایر گل زد.میخای؟؟)
موضوعها: 25
اقا منم بنویس. با منچستر سیتی.
الان سه نفر اومدن مسابقه رو 8 نفره کن لطفا[img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
واسا زننده ی تایپیک بیاد شاید بشه کاریش کرد
باید آنلان باشین اونم زیاد هاااا
فرهان اگه بیشتر سکه داشتی ریبری رو میفروختم[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
داداش شرمنده به خدا نمیشه آخه!!!!
همه برنامه ها رو چیندم واسه دور بعد حتما شما ها اولین افرادید!!!
فرآیند تکمیلی نقد بهترین بازی استراتژیک
Stronghold Crusader