موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
ممنون که شما دو تیم ترکیب رو دادید اگه شد همین امشب بازی انجام میشه تا فردا زیاد فشرده نشه!![img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
فرآیند تکمیلی نقد بهترین بازی استراتژیک
Stronghold Crusader
پلتفرم های شما:
هر تیم دو بازی داره دیگه شما قبلی بودید و الان یکی دیگه براتون مونده!!!![img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
Stronghold Crusader
موضوعها: 0
آهههههههههههههههههههههههههههه[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
تف به این شانس خیلی شرایط بازی برام سنگین شد.[img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
فکر نکنم صعود کنم نیمه نهایی[img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img]
تو دیگه کی هستی ؟؟
لعنت به آدمی که بهت ترکیب نداد
(بگو میدونم بایر قهرمانه نخاستم ببری.برو داداش
ما خودمون جوجه رو رنگ میکنیم جای مرغ میفروشیم
پلتفرم های شما:
کی دادین به من خوب ترکیبو؟؟؟؟؟؟؟[img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
من گفتم از همگی هم خواستم که ترکیب رو بهم بدن ولی شما ندادی من چه کنم دوست عزیز؟؟؟؟؟
[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
من دنباله جوجه ام برا خواهرم نارنجی کن برام با پست بفرست![img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
Stronghold Crusader
مدارکش هم موجوده رو کنم؟؟
حالا خوبه 2 هفتم رو امضام بود.
داره آپلود میشه
پلتفرم های شما:
08-21-2013, 11:46 AM
(آخرین ویرایش: 08-21-2013, 11:46 AM، توسط Freedom.)
راستی این کلمه رو یادت باشه PersiMunich مخفف پرسپولیس و بایرن هست من این دو تیم عاشقشم[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
بفرمایید دادا رو کنید[img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
Stronghold Crusader
موضوعها: 0
هه بایرن هم که رفت ته جدول پهلوان بیا بالای جدول نبینم پوکیدی البته وضع شما هم مثل منه[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
موضوعها: 208
پلتفرم های شما:
اسپم ممنون - با کاربرانی که بحث های بی ربط میکنن بشدت برخورد خواهد شد[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.
اینگمار برگمان