به به قرعهکشی هم انجام شد.
نقد و بررسی گروهها:
- گروه A عجب گروه راحتیه، مثل آب خوردن صعود میکنم، برای عنوان دومی، سه تا تیم دیگه شانس دارن
- اِ گروه B چقد سخته، دلم بحال چلسی سوخت، ولی عجب شانسی داره لاتزیو، احتمالا نفوذ سرمربی تیم( هومن خان) در نحوهی این قرعهکشی دخیل بوده
- خب تو گروه C هم که کل بازیای گروهی رو رئال با ذخیرهها میاد
ولی شانس سه تیم دیگه برابره، عجب شانسی دارن ولی! با اینحال تیمهای دیگه میتونن با تکرار شعار "ما میتوانیم" حتی برای رئال هم دردسر ساز بشن.
- بله خبر رسید که بعلت وجود سه اسپانیایی در گروه D !!! تیم زسکا کل فصل را در اسپانیا چادر خواهد زد
عجب، اسپانیاییها با هم تبانی نکنن؟!
- در گروه E با وجود اینکه سه تیم با اسامی طویل و دهن پرکن قرار دارن، ولی پورتو میتونه شگفتی ساز گروه بشه! البته اگه بعلت کوتاهی اسم هیچ کدوم از دوستان نبیننش!
- و اما گروه F، دیگه بحث جدی شد و میرسیم به بارسلونا، به نظر میاد گروه به دو قسمت " اونایی که فقط گل میزنن" و " اونایی که فقط گل میخورن" تقسیم خواهد شد، البته تاتنهام و اسپانیول میتونن با یک دفاع اتوبوسی، مینیبوسی یا وسیلهای در این ابعاد امیدهای زیادی داشته باشن. ولی من به تاتنهام امیدوارم؛ ابراهیم، دفاع رو ببند
- گروه G یه گروه مبهمه! شاید به نظر بیاد میلان کار راحتی داره ولی بازم گروه ممکنه از اون گروههای پیچیده بشه. یه نکته: توی این گروه هم دوتا آلمانی با هم افتادن! گروه اول دو تا ایتالیایی! گروه سوم هم سه تا اسپانیایی! گروه بعدی هم دوتا انگلیسی با هم افتادن! و . . . گروه بندی جالبیه!
- و اما گروه آخر، فقط یه جمله: تکلیف این گروه رو موناکو مشخص خواهد کرد!
خب منم برم تیمو یخورده تمرین بدم
_________
خبر فوری: شکایت تیمهای بنفیکا، آژاکس و آیندهوون و . . . بعلت عدم حضور در این تورنمنت، مورد پذیرش قرار نگرفت . . . ولی شکایت تیم محبوب باتهبوریسف بلاروس در حال پیگیری هست و به احتمال زیاد این تیم دوستداشتنی به طور مستقیم به مرحلهی دوم رقابتها خواهد رفت