موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
جالبه دور دوم بازیا خیلی پرگل تر بودن
موضوعها: 77
نقلقول: برادر من چند بار بگم من الان تمام دوستام تو انجمن رئالین ربطی نداره اصلا من تیم کسیو مسخره کردم؟؟؟ viva برای ابراز حسن نیت و اینکه من طرفدار این تیم هستم به کار میره معنی حرفی که من زدم میشه(عاشق آث میلانم) البته با لقب های خودشون مثل (قرمز و مشکی ها) حرفم رو زدم خدایی این حرف من کجاش ایراد داشت؟؟؟ آقا حمزه از اونجایی که هیچوقت شمارو یادم نمیره و میدونم منطقی هستین(اولین کسی بودین که ایرادایه منو گرفتین پارسال همین موقع) حرفی ندارم ولی این دیگه جو سازیه شما به کسی که میگه عاشق آث میلانم میگید فلسفه کری خوندنو نمیدونی من که کری آنچنانی نخوندم من فقط نظر شخصیمو گفتم به هیچ کس هم مستقیم یا غیر مستقیم بی احترامی نکردم اگر کردم خواهشا بگید کجای حرف من کری یا بی احترامیه
معنی اون جمله رو نمیدونستم، نخواستم هم بدونم! به هر حال یه شعار بود که فک کردم مثل بقیهاس... قبل از اون یه بحثایی هم پیش اومده بود که از این حرفا داشتین توش.
یه نکته که فک کنم اشتباه متوجه شدین اینه که فک کردین من تمام حرفم با شما بود. نه، اصلاً و ابداً. کل حرفمو توی یه کامنت خاستم بزنم که زیاد کشش ندم و بقیه هم ملتفت بشن.
جملهی آخر هم بهش اشاره کردم:
نقلقول: کل حرف من همین بود و فقط با دوست عزیزمون ml10 نبودم، با تمام کسایی بودم که فکر میکنن دارند یه کُری خونی درست میکنن تا جو تاپیک گرم بشه ولی در عُرف اشتباه میکنن...
;)
====
پینوشت: حالا داداش شما طرفدار بارسایی یا میلان آخر؟
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
09-02-2015, 12:22 AM
(آخرین ویرایش: 09-02-2015, 12:25 AM، توسط 0099.)
نام کامل باشگاه زسکا
Профессиональный футбольный клуб ЦСКА Москва
حال می کنین من اندازه سه چارتا تیمم
بازی بعدی من چه زمانیه؟