03-17-2016, 03:06 PM
(آخرین ویرایش: 03-17-2016, 03:51 PM، توسط mohamad40401.)
چشم
الآن قرعه کشی می کنم
قرعه کشی انجام شد:
گروه1:برزیل-پرتغال
گروه2:اسپانیا-آلمان
گروه3:فرانسه-انگلیس(خودم ور میدارم)
گروه چهار:هلند-بلژیک(پسر عمم ورداشت)
چون کسی شرکت نکرد
بقیه تیم ها کامپیوتر هستند
حالا گروه ها:
گروه1:برزیل-پرتغال-ایران (کامپیوتر)-کاستاریکا (کامپیوتر)
گروه2:اسپانیا-آلمان-شیلی (کامپیوتر)-ژاپن (کامپیوتر)
گروه3:فرانسه-انگلیس(خودم ور میدارم )ایتالیا(کامپیوتر)-سوئد (کامپیوتر)
گروه چهار:هلند-بلژیک(پسر عمم ورداشت) -مراکش (کامپیوتر)-ترکیه (کامپیوتر)
دو بازی انجام شد:
بازی اول:پرتغال-برزیل:به خاطر این که جیمی ترکیب نداد .کار برای برزیل سخت شد همون دقیقه ی 5 روی فرار رونالدو جولیو سزار اخراج شد و کار با ضربه ی پنالتی رونالدو 1-0 شد.دقیقه ی 23 روی یک ضربه ی کرنر بیرو نآمدن جفرسون زا دروازه با شوت چیپ ژوائو موتینیو همراه و بازی 2-0 شد.بازی دراماتیکی بود.در میان حملات پرتغالی ها روی دروازه ی تیم 10 نفره ی برزیل در دقیقه ی 55 هالک با شوتی ملقب به خر شوت دروازه را باز کرد.در دقیقه ی 95 دراماتیک بودن بازی کامل شد.دریبل بتو دروازه بان پرتقال توسط نیمار با خطای پپه و اخراج او همراه و نیمار نیز مصدوم شد.(پپه و نیمار و جولیو سزار در بازی بعد بازی نمی کنند.)ضربه ی پنالتی هالک بازی رو 2-2 مساوی کرد.
بازی دوم:ایران -کاستاریکا:این بازی بازی خیلی کم روحی بود و لی علی رغم جریان بازی در دقیقه ی 23 گل به خودی اومانیا بازی را 1-0 به سود ایران کرد تا در روز اول مسابقات در میان پرتغال،برزیل و کاستاریکا ایران در صدر جدول قرار گیرد.
الآن قرعه کشی می کنم
قرعه کشی انجام شد:
گروه1:برزیل-پرتغال
گروه2:اسپانیا-آلمان
گروه3:فرانسه-انگلیس(خودم ور میدارم)
گروه چهار:هلند-بلژیک(پسر عمم ورداشت)
چون کسی شرکت نکرد
بقیه تیم ها کامپیوتر هستند
حالا گروه ها:
گروه1:برزیل-پرتغال-ایران (کامپیوتر)-کاستاریکا (کامپیوتر)
گروه2:اسپانیا-آلمان-شیلی (کامپیوتر)-ژاپن (کامپیوتر)
گروه3:فرانسه-انگلیس(خودم ور میدارم )ایتالیا(کامپیوتر)-سوئد (کامپیوتر)
گروه چهار:هلند-بلژیک(پسر عمم ورداشت) -مراکش (کامپیوتر)-ترکیه (کامپیوتر)
دو بازی انجام شد:
بازی اول:پرتغال-برزیل:به خاطر این که جیمی ترکیب نداد .کار برای برزیل سخت شد همون دقیقه ی 5 روی فرار رونالدو جولیو سزار اخراج شد و کار با ضربه ی پنالتی رونالدو 1-0 شد.دقیقه ی 23 روی یک ضربه ی کرنر بیرو نآمدن جفرسون زا دروازه با شوت چیپ ژوائو موتینیو همراه و بازی 2-0 شد.بازی دراماتیکی بود.در میان حملات پرتغالی ها روی دروازه ی تیم 10 نفره ی برزیل در دقیقه ی 55 هالک با شوتی ملقب به خر شوت دروازه را باز کرد.در دقیقه ی 95 دراماتیک بودن بازی کامل شد.دریبل بتو دروازه بان پرتقال توسط نیمار با خطای پپه و اخراج او همراه و نیمار نیز مصدوم شد.(پپه و نیمار و جولیو سزار در بازی بعد بازی نمی کنند.)ضربه ی پنالتی هالک بازی رو 2-2 مساوی کرد.
بازی دوم:ایران -کاستاریکا:این بازی بازی خیلی کم روحی بود و لی علی رغم جریان بازی در دقیقه ی 23 گل به خودی اومانیا بازی را 1-0 به سود ایران کرد تا در روز اول مسابقات در میان پرتغال،برزیل و کاستاریکا ایران در صدر جدول قرار گیرد.