11-05-2014, 05:04 PM
(11-05-2014, 04:56 PM)'Paraziiit' نوشته است:(11-05-2014, 04:04 PM)'mamadsoap' نوشته است: سلام دوستان من میخوام کنسول ps4 بگیرم میخواستم بدونم کیفیت تصویرش نسبت ب pc چطوره ??? بعدش بازیاشو میتونیم تعویض کنیم ؟؟؟؟ مثلا اگه فیفا 15 رو تعویض کنم اون فیفا رو کنسول نمیمونه ؟؟؟ اگه راهی هست ک بازی رو روی هارد دیسک نگه داشت بگید .... ممنون از راهنمایی هاتون [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
با سلام خدمت شما دوست عزیز
آقا حسین بیشتر جواب رو به شما دادند و من فقط باید اضافه کنم که معماری کنسول با کامپیوتر های خانگی فرق می کنه به همین دلیل ثبات بیشتر در نرخ فریم و رزولوشن دارند تا کامپیوتر های خانگی و از قیمت کمتری هم برخوردار هستند .
هرچند من خودم PC GAMER هستم ولی به شما همون کنسول رو پیشنهاد می کنم چرا ک هزینه PC متعادل حداقل 2 برابر قیمت یک کنسول در میاد .
موفق باشید [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
شما می تونید به راحتی بازی هاتون رو تعویض کنید با دیگران
خییییییلی ممنون از پاسخاتون دوستان [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] برا تعویض هزینه ای هم باید پرداخت بشه ؟؟؟
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]