09-13-2015, 12:21 PM
(09-13-2015, 12:08 PM)mr10 نوشته است: سلام ببخشید چند تا سوال داشتم لطفا جواب بدید
1.اگر میشه لطفا چند تا دلیل بگید که پی اس 4 از وان بهتره
2.من خودم حس میکنم پی اس 4 خیلی خوبه و عالی هست ولی یه بازی مثل فورزا موتور اسپورت 6 برای وان واقعا زیباست و پی اس 4 یه بازی ماشینی ایا در اون حد داره ؟
3.من دوست دارم زیاد بازی کنم ولی متاسفانه قیمت بازیها یکم بالاست و حتی دسته دوم هم در بهترین حالت 80/90 هست قیمتشون برا همین من اگه بخواهم 10 تا بازی بخرم حدود یک ملیون یمشه هزینه ای که باید بکنم یعنی اندازه خود قیمت دستگاه
4.حالا اگر گرفتم چجوری باید انلاین بازی کرد ؟ یعنی باید کار خاصی بکنم و چیز خاصی بخرم برا انلاین بازی کردنش ؟
5.بعد یک سوال دیگه اینکه برای بازیهای فوتبالیش مثل سوکر و فیفا بخصوص سوکر میشه روش پچ نصب کرد ؟
6.اکانت پی اس ان دقیقا چیه به چه درد میخوره ؟
7.بنظرتون چقدر احتمال داره پی اس 4 تا قبل از عید هک بشه ؟
ممنون :heart:
1. دلیل خاصی نیستش به نظرم شاید زیباتر بودن انحصاری های بهتر و قدرت بیشتر (که زیاد به چشم نمیاد به نظرم) در عوض وان هم کینکتش بهتر به نظر میاد در کل پلی 4 انتخاب بهتری میتونه باشه اگه به بازی های حرکتی علاقه نداشته باشید بهترین کار انتخاب پلی 4 هست ولی اگه بازی های حرکتی واستون خیلی مهمه برید سمت اکس باکس وان
2. اگه ماشینی فقط مدنظرتونه خب project cars و نید فور اسپید بازی های خوبین و در کل با توجه به سابقه انحصاری های سونی بهتر بوده ریمستر د لست آف آس و آنچارتد
3. این مشکلیه که هست و دو تا راه حل داره یک اینکه صبر کنی و بازی ها قیمتش بیاد پایین مثلا بازی هایی که در ابتدا برای پلی 4 اومد خیلی قیمت خوبی دارن نسبت به اوایلشون و راه حل دوم خرید و فروش و اجاره هست یعنی شما جی تی آی وی رو میخری بازی میکنی از آنلاینش لذت میبری بعد که دیگه دیدی زیادی بازی کردی میفروشی یا عوض میکنی و یه بازی دیگه میگیری
4. یک اینکه باید نت و پینگ خوبی داشته باشید دوم هم اشتراک بخرید با یه سرچ قیمتش دستتون بیاد + اگر اشتراک داشته باشید به علاوه بازی کردن آنلاین میتونید از بازی های رایگان دیجیتالی هم استفاده ببرید
5. پچ منظورتون اینه که بازی رو آپدیت کنید دیگه؟ خیلی بعیده مشکلی داشته باشید تازه چون بازیتون اوریجینال هست راحت تره پچ کردنش
6. جواب سوال 4
7. هیچ چیزی مشخص نیست ولی احتمالش کمه یعنی خیلی کمه
من واسش مجنون اونم لیلی :(
میگه دوسم داره آره خیلی :)
میگه دوسم داره آره خیلی :)