امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاوره برای خرید PS4
(07-05-2015, 08:27 PM)Jon Snow نوشته است:
(07-05-2015, 08:23 PM)ALI-UNCHARTED 4 نوشته است: بله رجیون 2 پشت دستگاه هک شده made in japon که از کیفیت ساخت بالاتری ساخته میشه فکرکنم در شرکت KSZ ژاپنه که بقیه سری ها در شرکت fox پین تولید میشه

بازم هیچ تفاوتی با هم دیگه ندارن!!!!!!!!!!
شما فک کردی همه جنسای چینی آشغاله؟؟؟؟ برو جنس درجه 1 چینی بگیر ببین چه چیزیه!
همه ps4 هایی که تو کشورای مختلف هست چینیه!
خب من الان ریجن 1 دارم چون ps4 ام چینیه باید خراب شده باشه و یا کیفیتش پایین تر باشه؟؟؟
چرا میزنی؟؟؟؟
منم نظر خودمم رو گفتم ولی تجربه نشون میده چیز چینی خوب نیست
در کل حرف شما درسته تمام نسخه ها در چین ساخته میشه و اصلا کلا شرکت به این بزرگی نمیاد فرق بزاره و هنوزم 1.5 نیم بیشتر نیست که اومده بعد بیان تقبلی بدن!
پاسخ

1. سلام دوستان
  2. من میخواستم بدونم آیا میتونم با استفاده از کابل تبدیل ps4 رو به مانیتور متصل کنم؟(vga)خودم فیلمشو هم دیدم،کابلش هم راحت پیدا میشه،فقط میخواستم مطمئن شم،چون تلوزیونم کابل hdmi نمیخوره و اگه بخوام تلوزیون نو بخرم باید ps4 رو فراموش کنم،اینکه کیفیتش کم بشه برام مهم نیس،مهم اینه ک بتونم متصل کنم و بازی کنم.مانیتورم LG 21inch LED هستش و 1080 هم هست.
پاسخ
(07-05-2015, 11:39 PM)assassin0boy نوشته است:
  1. سلام دوستان
  2. من میخواستم بدونم آیا میتونم با استفاده از کابل تبدیل ps4 رو به مانیتور متصل کنم؟(vga)خودم فیلمشو هم دیدم،کابلش هم راحت پیدا میشه،فقط میخواستم مطمئن شم،چون تلوزیونم کابل hdmi نمیخوره و اگه بخوام تلوزیون نو بخرم باید ps4 رو فراموش کنم،اینکه کیفیتش کم بشه برام مهم نیس،مهم اینه ک بتونم متصل کنم و بازی کنم.مانیتورم LG 21inch LED هستش و 1080 هم هست.

اره پیدا میشه خودمم قصد دارم یکی بخرم ولی یه مشکلی داره اینم اینه چون که اکثر مانیتور ها خروجی صدا ندارن یکم مشکل پیش بیاد که اونم با وصل کردن به جک 3.5 میلیمتری که دسته داره حل میشه
موفق باشی
پاسخ
(07-05-2015, 11:55 PM)ALI-UNCHARTED 4 نوشته است:
  1. سلام دوستان

اره پیدا میشه خودمم قصد دارم یکی بخرم ولی یه مشکلی داره اینم اینه چون که اکثر مانیتور ها خروجی صدا ندارن یکم مشکل پیش بیاد که اونم با وصل کردن به جک 3.5 میلیمتری که دسته داره حل میشه
موفق باشی

داداش بعضی مدل از این کابل تبدیل ها یه جوری هست ک سیم اسپیکر رو هم میشه بهش وصل کرد،چون تو کنسول صدا و تصویر هر دو از hdmi میره،ممنون از پاسخت :)

1. سلام دوستان

موفق باشی

داداش بعضی مدل از این کابل تبدیل ها یه جوری هست ک سیم اسپیکر رو هم میشه بهش وصل کرد،چون تو کنسول صدا و تصویر هر دو از hdmi میره،ممنون از پاسخت :)

1. سلام دوستان

موفق باشی

پاسخ
اسپیکر میشه وصل کرد بهش؟
پاسخ
(07-06-2015, 12:08 AM)black ops 3 نوشته است: اسپیکر میشه وصل کرد بهش؟

اگه بخوای به مانیتور از طریق مبدل وصل کنی میشه،در حالت عادی هم فک کنم میشه،باید به جای هدست به دستگاه وصلش کنی.

(07-06-2015, 12:08 AM)black ops 3 نوشته است: اسپیکر میشه وصل کرد بهش؟

اگه بخوای به مانیتور از طریق مبدل وصل کنی میشه،در حالت عادی هم فک کنم میشه،باید به جای هدست به دستگاه وصلش کنی.
پاسخ
دوستان از کجا بفهمیم کنسول تولید 2015 هست؟؟
[تصویر:  maxresdefault.jpg]
پاسخ
(07-27-2015, 09:46 PM)game.ps4 نوشته است: دوستان از کجا بفهمیم کنسول تولید 2015 هست؟؟

دوست عزیز ی کد هست که اگه cuh 11xxx باشه ایکس یعنی هر عددی دوهزارو پونزده cuh10xxxx هم 2014

پاسخ
موقع خرید ps4 باید به چه نکاتی توجه کرد؟
[تصویر:  maxresdefault.jpg]
پاسخ
(07-27-2015, 10:11 PM)game.ps4 نوشته است: موقع خرید ps4 باید به چه نکاتی توجه کرد؟

اول که از دستگاه یک تست کامل بگیرید ی بازیم توش قرار بدید
اگر که دسته دوم میخرید دقت که قسمت براق دارای خطوخش نداشته باشه اقلام داخل جعبه کامل باشه مخصوصا کابل اچ دی ام ای و کابل برق
از دسته هم تست بگیرید ببینید کانکت میشه یا نه و همه دکمه هارم بزنید که دکمه ای داخل گیر نکنه یا لق نزنه ریجن هم دقت کنید که ریجن مورد نظر باشه

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question خرید بدنه Ps4 ضربه خورده hossein V 3 2,400 09-05-2022, 10:48 AM
آخرین ارسال: sims2022
  دانلود نرم افزار PS4 Remote Play برای PC و Mac IMJUSTAMIR 11 16,692 05-16-2020, 02:22 AM
آخرین ارسال: kiaplaysgamr
  دریافت انواع بازی های اورجینال رایگان برای playstation و Xbox و pc bathayi 0 1,840 12-15-2019, 06:58 PM
آخرین ارسال: bathayi
  مبدل موس و کیبورد برای ps4 amink69 2 2,438 12-02-2017, 06:02 PM
آخرین ارسال: AmirAlpha
  رای دادن برای اضافه شدن زبان فارسی به ps4 A.Rajabi 1 2,202 08-19-2017, 09:08 PM
آخرین ارسال: A.Rajabi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان