موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
بدون شک Microsoft Edge
مرور گر جدید مایکرو سافت به طور پیشفرض رو ویندوز 10 نصبه
یک کلمه بیشتر در بارش نمیگم
فوق العاده هست
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
با این انترنت ضعیف موزیلا فایرفاکس خیلی خوبه.
موضوعها: 683
بعضی از دوستان فقط طرفدار بودنشونو به رخ میکشند و بس! بجای این که بگید"فقطx... عشق استy..."، بیاید با دلیل و منطق صحبت کنید.
بنده تا حالا از موزیلا و کروم و اکسپلورر استفاده کردم و کار کردم باهاشون، پس چون میشناسمشون درباره شون نظر میدم. مثل یه عده که اصلا با مرورگر کار نکردند و بو اساس تعریف و صحبت های دیگران نظر میدند.
اگر بخوام عادلانه از بین ۳ مرورگری که گفتم، یکی رو انتخاب کنم، کروم هستش. توانایی پیدا کردن و حدس زدن آدرس سایت رو داره، نیازی به فلش پلیر نداره و روش بصورت پیش فرض نصب هست، ظاهرش هم به نسبت سال های قبل بهتر شده با اینکه هنوز برای این کار جای پیشرفت داره. سرعتش هم مثل موزیلا متوسط هست و حتی میشه گفت یه سر و گردن از سرعت موزیلا بالاتره.
اما...
اگر بخوام بر حسب علاقه بگم، مسلما موزیلا. همیشه کارمو راه انداخته و میندازه. درسته معایبی مثل قفل کردن یا هنگ کردن و نیاز به نصب فلش پلیر کاملا بروز رو داره ولی با این حال، بنده از کارکردن با این مرورگر لذت می برم.
اکسپلورر هم که اصلا جای بحث نداره...
موضوعها: 23
پلتفرم های شما:
من هم از دو مرورگر موزیلا و کروم استفاده کردم باید بگم که اگر به هر کدوم عادت کنید واقعا نمیتونید ترکش کنید! من اون دو سال پیش کروم داشتم بعدش موزیلا و بعدش هم به دلایلی کروم! در کل کروم سرعتش و اینا خیلی بهتره و همینطوری که امیر گفت از نظر فلش و اینا هم مجهزه:D ولی فایرفاکس هم بوکمارکش خیلی بهتر از کروم بودش و من الان چند وقتیه دارم از کروم استفاده میکنم هنوز نتونستم با بوکمارکش کنار بیام! ولی در کل در حال حاظر از کروم بیشتر خوشم میاد و اگر قضیه بوکمارکش بهتر بشه که عالی میشه :rolleyes: