موضوعها: 6
سلام خدمت تمامی دوستان ، شاید خیلی از شما ها دوست دار فیلم دیدن و سینما باشید ، بنابراین اگر جز این افراد هستید سایت
فیلم ِ فارسی رو بهتون معرفی میکنم .
این سایت اخرین نقد های فیلم ها و سریال ها ، خبرهای مهم سینمای جهان و بازیگران ، معرفی فیلم ها (برای کسایی که نمی دونن چه فیلمی ببینن [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) رو قرار میده .
امیدوارم ازش ایتفاده ببرید .
وب سایت خبری ، تحلیلی فیلمِ فارسی
موضوعها: 155
پلتفرم های شما:
سایت بسیار زیبایی بود....برای تنوع بد نبود فقط توضیحات در مورد فیلم های که میده کمی کم هستش.ممنون برای معرفی ... [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 6
خواهش میکنم ، الان سایت بازی یه نظرم دیگه خز شده :d به جز سایت های بزرگ در این زمینه مثل همین گیمفا و ... بقیه الکی هستن !!!
ولی سایت فیلم و سینما کمتر پیدا میشه بنابراین گفتم اینم معرفی کنم خالی از لطف نیست
این سایت فیلم فارسی هم مال خودم نیست ماله دوستمه که البته منم توش کار میکنم . قراره انجمنش هم راه اندازی بشه که فکر کنم خوب باشه چون یه محیط سینمایی به وجود میاره . سایت هم والا تا جایی که من خبر دارم خیلی زحمت براش میکشه ولی خب الان تو امتحانات هستیم دیگه یکم سرش شلوغه همچنین من .
ممنون .
موضوعها: 208
پلتفرم های شما:
معرفی سایت های موسیقی و فیلم ممنوع است
بسته شد
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.
اینگمار برگمان