امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی 101 بازی رایگان PC قسمت دوم
(03-12-2016, 07:21 PM)سجاد محمدی پور نوشته است:
سلام بر آقا علیرضا.
بسیار عالی . مثل همیشه جملات مقاله روان و دلچسب بود. بنظر میاد که این مقاله‌ی پر حجم رو داری به خوبی ادامه میدی و همین جای تقدیر و تشکر داره. مهم‌ترین و ارزشمند ترین نکته‌ی مثبت این مقاله اینه که ایرادات گذشته رو تا حدودی کاهش دادید و این یعنی به انتقادات دوستان احترام میذارید. به چند نکته اشاره می‌کنم که باعث جذابیت بیشتر مقاله میشه و بحث رو تموم می‌کنم. نکاتی که در ادامه بهشون اشاره می‌کنم جنبه‌ی ظاهری مقاله رو تقویت میکنه و به محتوا مربوط نمیشه. اول اینکه سعی کنید همیشه مقاله رو تراز از دو طرف بکنید. بارها و بارها به این نکته اشاره شده اما دوستان کم‌لطفی می‌کنن. این کار بسیار ساده می‌تونه به مقاله‌ی شما نظم بیشتری بده. رعایت نیم‌فاصله با اینکه چندان اجباری نیست ولی باعث زیبایی یک نوشته میشه. در مقالات بزرگ هم همیشه سعی کنید این کارو بکنید تا شکل کلی جملات جذاب‌تر بشه. نکته‌ی سوم غلط های املایی موجود در مقاله هست که 99 درصد این موارد قطعا  سهوی بوده. یک مرور کلی میتونه تو کاهش این مورد شمارو کمک کنه. در کل از نظر ظاهری نسبت به قسمت قبلی خیلی پیشرفت کرده بود این مقاله. هرچند از لحاظ نگارشی هم مشکلاتی به چشم میخوره، اما بهتره که به اون‌ها اشاره نکنم. در کل مقاله‌ی جذابیه و به شخصه از خوندنش لذت می‌برم. امیدوارم این روند تا پایان ادامه داشته باشه و ما شاهد یک دسته‌ی کلی از بازی های رایگان باشیم. امیدوارم شماهم مثل همیشه خوب ظاهر شید.

موفق باشید S0 (29)
خیلی ممنون اقا سجاد 
حتما در دفعات بعد رعایت میکنم این نکات رو. 
خیلی ممنون که رسیدگی میکنید
 [تصویر:  o4ty_hollywood_undead_as_an_anime_rock_b...9uovrt.jpg]

پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: معرفی 101 بازی رایگان PC قسمت دوم - توسط Funny Man - 03-12-2016, 07:33 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,125 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,749 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,651 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  [مقاله] قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول) White Beard 0 1,570 08-24-2019, 11:03 PM
آخرین ارسال: White Beard
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief قسمت 2 yazdandoost 0 1,342 08-21-2019, 10:47 AM
آخرین ارسال: yazdandoost

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان