امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقداری کمی PlayStation 4 در انبار GameStop باقی مانده است
[تصویر:  ps4-amd.jpg]

اوایل امروز GameStop به صورت رسمی اعلام کرد که مقداری کمی PlayStation 4 هم اکنون در انبار موجود است. مدت خیلی زیادی از زمان انتشار کنسول نمی گذرد اما سراسر جهان با کمبود این کنسول مواجه است و بعد از هر سری عرضه جدید از سوی سونی , به سرعت این کنسول به فروش می رسد.

Darron Nielsen , تاجر ارشد GameStop , برای پر کردن انبار خود از PS4 با سونی وارد مذاکره شد :
نقل‌قول: همانطور که انتظار می رود , ما با تقاضای فوق العاده از سوی مردم برای خرید PS4 در تعطیلات روبرو شدیم. ما امیدواریم که در آینده با کمک سونی بتوانیم به خوبی به این مشتریان سرویس دهیم چون هنوز هم تعداد زیادی از گیمر ها به دنبال این کنسول هستند. با همکاری سونی می توانیم به سرعت انبار خود را از این کنسول پر کنیم تا از آسایش مشتری برای خرید PS4 اطمینان حاصل کنیم.

علاوه بر کنسول , لوازم جانبی و بازی های انحصاری PS4 نیز در GS در حال اتمام است.

http://gamingbolt.com/ps4-now-in-stock-at-gamestop

پاسخ
من خودم رفتم دیدم اره کم بود [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
پس من نمیدونم این همه ps4 جا میره ..
چنتا از رفیقای من که باباشون اره.. دو تا دوتا ps4 میگیرن بهشون میگم   برا چته دوتا میخوایی بکنی تو .. میگما[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
والا بعد ما یکی هم گیرمونم نمیاد

[تصویر:  pod4iwnvmem8eciccjow.jpg]
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx

i'm giving you a nightcall to tell you how i feel
i want to drive you through the night down the hills
i'm gonna tell you something you don't want to hear
i'm gonna show you where it's dark but have no fear
پاسخ
بازی هم مگه رو به اتمام میره؟
خدا رحم کنه......
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی God of War در بخش Playstation Hits Range فروشگاه پلی‌استیشن تخفیف خورد White Beard 0 1,002 09-27-2019, 10:18 PM
آخرین ارسال: White Beard
  رویداد Cataclysm تا شروع فصل بعدی Anthem در بازی باقی می‌ماند White Beard 0 959 09-27-2019, 10:17 PM
  سرویس PlayStation Now به مرز ۷۰۰ هزار کاربر رسید White Beard 0 776 04-28-2019, 05:44 PM
  سونی بیش از ۴٫۲ میلیون PlayStation VR به فروش رسانده است White Beard 0 1,015 03-26-2019, 05:41 PM
  تریلر جدید از بازی ترسناک The Persistence مخصوص Playstation VR FGameKiller 0 1,076 06-01-2017, 11:59 AM
آخرین ارسال: FGameKiller

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان