امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من، گیمر [ نگاهی به جهان گیم و گیمر ]
(02-04-2015, 01:22 AM)shadows.boss نوشته است: اول اینکه سلام
خسته نباشی
ممنون که ما خوانندگان فروم گیمفا رو قابل دونستید و مقالتون رو اینجا گذاشتید
حالا بریم سر وقت مقاله:
1- ایده ی خوبی واسه مقاله نوشتن بود
2- تو بعضی از بخش های مقاله حرف دل گیمر ها رو زده بودی
3- عکس های جالبی انتخاب کرده بودی
4- بهتره مقالت رو یا کلا به زبان عامیانه بنویسی و یا کلا به زبان رسمی
5- باید یکم رو پاراگراف بندی و زیبایی متن دقت می کردی
6- به نظر من( نظر شخصی): یکم بیشتر زمینه سازی می کردی واسه مقالت بد نبود

در کل مقالت خیلی خوب بود و با یکم وقت گذاشتن می تونی خیلی بیشتر از اینا پیشرفت کنی
سلام دوست عزیز
خواهش می کنم
ممنون از نظرتون
بله، البته خودم هم قبول دارم که در مورد هر مبحثی که مطرح شد میشه کلی حرف زد ولی من سعی کردم این مقاله رو خیلی خلاصه کنم تا زیاد خسته کننده نشه و حتمن میشه در مورد هر کدوم ازاین موضوعات خیلی نوشت.
در مورد زبان البته بجز ابتدا و انتها که عمدی بود اگه جای دیگه زبان عامیانه یا نا مناسب با متن هست بگید تا اگه شد اصلاح بشه، همین طور در مورد  پاراگراف بندی، البته مقداری هم بخاطر خستگی بود
باز هم ممنون از لطفتون
پاینده باشید
[تصویر:  Last_Warrior.png]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: من، گیمر [ نگاهی به جهان گیم و گیمر ] - توسط Last Warrior - 02-04-2015, 01:42 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  به جزیره خوش آمدید! جمعیت ۱۰۰ نفر | نگاهی به روند فراگیر شدن سبک بتل رویال White Beard 1 2,310 05-17-2023, 12:49 AM
آخرین ارسال: Ali Gudarzi
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief قسمت 2 yazdandoost 0 1,459 08-21-2019, 10:47 AM
آخرین ارسال: yazdandoost
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief yazdandoost 0 1,396 08-21-2019, 10:43 AM
آخرین ارسال: yazdandoost
  زنان هم در آزادی امروز جهان نقش دارند| نقد و بررسی بازی Battlefield V White Beard 0 1,470 11-28-2018, 04:56 PM
آخرین ارسال: White Beard
  نگاهی جدید به سری متال گیر به مناسبت سی سالگی این بازی gardeshgar 3 3,050 08-12-2017, 10:45 AM
آخرین ارسال: gardeshgar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان