موضوعها: 140
EA در سال 2015 بازی های زیادی منتشر یا رونمایی می کند، یکی از این بازی ها نسخه ی جدید NEED FOR SPEED است، تاریخ دقیق رونمایی بازی تا چند روز پیش مشخص نبود ولی امروز در صفحه ی رسمی EA در فیسبوک عکسی منتشر شد که زمانی دقیق معرفی بازی را نشان می داد این بازی در تاریخ 21 مه مطابق با 5 شنبه 30ام اردیبهشت ماه معرفی می شود. عکسی که در صفحه ی فیسبوک EA منتشر شده بود در زیر است. همچنین نمایش در وبسایت یوتیوب صورت می گیرد و وبسایت گیمفا هم این نمایش را برای کاربران گیمفایی قرار می دهد.
عنوان NEED FOR SPEED یکی از بازی های بی نظیر EA است که از سال 1992 این سری بازی ها منتشر شده و هم اکنون نیز ادامه دارد، نسخه ی قبلی این سری تحت عنوان RIVALS بود که موفقیت های زیادی را اذان خود کرد و توانست EA را وادار کند، تا نسخه ی بعدی این سری را بسازد هنوز عنوان این بازی مشخص نشده است و معلوم نیست که آیا ادامه ی نسخه ای است یا خیر، یک نسخه ی جدید است، این بازی در E3 امسال در کنفرانس EA با نمایش یک گیم پلی و اطلاعات جدید همراه است.
منبع
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
بسیار عالی .
بی صبرانه منتظر معرفی نسخه جدید از این فرانچایز هستم . به نظرم امسال سال خیلی خوبی برای طرفداران سبک ریسینگ بود .
ممنون بابت خبر .
موضوعها: 23
پلتفرم های شما:
خب دیگه کم کم وقتش بود :) خیلی خوب شدش که چند وقتی به این عنوان استراحت داده شد! بهش خیلی امیدوارم! :heart:
موضوعها: 257
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- xbox one
- Wii U
- Mobile
بسیار منتظر معرفی نسخه ی جدید هستم ولی اگر مثل نسخه های سال 2011 به بعد باشه اصلا معرفی نکنه بهتره چون به نظر من سری NFS به خاطر بخش داستانی و تیونینگ کردن ماشین ها معروف بود نه به خاطر یک مشت ماشین که بغل خیابان پارک شده.
کاشکی اینار یه NFS به سبک داستانی MW 2005 و توی تیونینگگ کردن هم مثل UG و توی گرافیک هم مثل Deus Ex باشه عالی میشه.
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
بعد از مورتال کمبات ؛ این بهترین خبری بود که از پارسال تا الان در مورده Game شنیدم . یعنی امکانش هست خلاصه روزی یکی از نسخه های این بازی
یادآور Hot Pursuit F بشه ؟؟ ...
به نظر من تنها یک عامل میتونه دوباره NFS رو به روزهای اوجش برگدونه!! ؛ اون چیزی نیست جز حس رقابت . با اینکه از طرفداران سر سخت NFS
هستم ؛ در شرایط کنونی اگه Forza Horizon برای PC تعریف میشد (ساخته میشد) . EA کلا باید دره بازیشو گل میگرفت
از سال 2010 به بعد دیگه هیچ خلاقیتی تو سری بازی های NFS ندیدم