10-03-2012, 04:14 PM
(10-03-2012, 03:01 PM)mamad speed نوشته است: من ATI رو به Geforce ترجیه میدم . چون Geforce سر بازی ها کم میاره . زیاد داغ میکنه و دمای اون حدودا به 70 درجه میرسه که همین دمای بالا احتمال سوختن کارت گرافیک رو بالا میبره. ولی در مورد ATI باید بگم خیلی بهتر از Geforce عمل کرده. چه از لحاظ گیمینگ و چه از لحاظ کیفی جلو تر از Geforce است . ATI موقع بازی دماش حدودا 45 درجه هستش . کار های گرافیکشم موقعی که داری بازی می کنی بهتره . من خودم بازی CRYSIS 2 رو هم با Geforce و هم با ATI بازی کردم . وقتی با Geforce شروع به بازی کردم دیدم نمی تونم با رزولوشن بالا یعنی با رزولوشن 1080*1920 بازی رو اجرا کنم . (در داخل بازی دمای کارت گرافیکم به 65 درجه رسیده بود.) . ولی وقتی با ATI رفتم تو بازی تونستم با رزولوشن 1536*2048 بازی رو اجرا کنم .(دمای کارت گرافیکم تو بازی به 47 درجه رسیده بود .که این خیلی جالب بود.). این آزمایش رو با دو کارت گرافیک GeForce GTX 560 و ATI RADEON HD 6990 انجام دادم .1. کارت گرافیکی اگر خنک کننده خوبی داشته باشه تا اون حد گرم نمیشه.
2. علت دمای بالاتر NVIDIA به خاطر دوشغله بودن هسته هاشه ---- GPU Clock & Shader Clock
3. HD 6990 کارت دو هسته ای هست و باید با کارت رقیب خود یعنی GTX 590 تست بشه نه GTX 560.
4. NVIDIA کیفیت برتری نسبت به AMD داره.