موضوعها: 0
آقا خیلی سخت میشه یازی کرد.
من cpu i5، ram 6 و گرافیک 2 هستش ولی یه مرحله میخوام برم انقدر کنده که خسته میشم. امیدوارم یه آپدیت براش بیاد که بهترش کنه
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
بازی بدی نیست.از نظر گرافیک عالیه سیستم رانندگی هم خیلی خوب طراحی شده فقط باگ هایی در سطح بازی داره که خیلی ناجورن.از نظر داستانم بد نیست فقط ماموریتاش بعد از مدتی خسته کننده میشن ولی در کل بازیه خوب و قشنگیه.
موضوعها: 25
پلتفرم های شما:
این بازی خیلی شلوغ کرد ولی تو خالی بود نباید اینقدر بزرگش می کردن ،
موضوعها: 1
آپدیت 1.04 دیشب اومد که علاوه بر رفع مشکلات چندین لباس اضافه میشه و می تونید لباس عوض کنید این بازی در ابتدا یکسری مشکلات و نواقص داشت اما مطمئن باشید با آپدیت ها و dlc ها این بازی به انتظارات نزدیک میشه من که از خریدش پشیمون نیستم چون سازنده به خوبی داره پشتیبانی می کنه البته باز هم منکر این نمی شم یکسری ویژگی های مافیا 2 بی جهت حذف شده و دلیلی نبود که واقعن حذف بشن
حتمن آپدیت آخر رو نصب کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
موضوعها: 0
(11-10-2016, 10:38 AM)Farhad01 نوشته است: آپدیت 1.04 دیشب اومد که علاوه بر رفع مشکلات چندین لباس اضافه میشه و می تونید لباس عوض کنید این بازی در ابتدا یکسری مشکلات و نواقص داشت اما مطمئن باشید با آپدیت ها و dlc ها این بازی به انتظارات نزدیک میشه من که از خریدش پشیمون نیستم چون سازنده به خوبی داره پشتیبانی می کنه البته باز هم منکر این نمی شم یکسری ویژگی های مافیا 2 بی جهت حذف شده و دلیلی نبود که واقعن حذف بشن
حتمن آپدیت آخر رو نصب کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
اپدیتشو از کدوم سایت بگیریم؟