امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر: وقتی یوبی سافت™ شیردوشی را به صنعت بازی های ویدئویی می آورد
خیلی مطلب زیبایی بود. کاملا قبول دارم ولی خب به نظرم عنصر اصلی فازکرای (کلا فاز میده S0 (25)) بیشتر "بقا" هست تا تیراندازی و حالا یوبیسافت یه مدل جدید از بقا رو به نمایش میذاره! 
با اینحال بازم وقتی فکر میکنم، قابل قبول نیست. فارکرایی که "کرایتک" (جالبه تو همه بازیاشون کرای داره مثل کرایسیس S0 (25)) شوتر بود، فارکرای 2 که یوبی ساخت، بازم شوتر بود، فارکرای 3 و 4 هم شوتر بودن که عنصر بقا، در کنار این شوتر بودن قرار داره که خب یه دفعه نسخه جدید اصلا شوتر نباشه خیلی عجیبه! عین این میمونه که اساسین کرید بدون خنجر مخفی و با مسلسل و شاتگان ساخته بشه S0 (25)
درباره اساسین که حرف دلمو زدی. یعنی اینقدر که من از این بلک فلگ تنفر دارم، از یونیتی و روگ بدم نمیاد. خداییش من به جای ادوارد دریازده شده بودم. بعضیا میگن مگه نمیگی خلاقیت نداره بازی؟ اینم خلاقیت دیگه! بحث ریشه ها و خلاقیت جداس. شما متال گیر سالید 1 تا 4 رو نگاه کن. بِیس و پایه ی هر چهارتاشون یکیه (واسه نسخه 5 رو حساب نمیکنم چون کلا از بیخ و بن با قبلیا فرق داره) مدل راه رفتن، مدل بدست آوردن سلامتی، مدل مبارزه، کاتسین های طولانی، باس فایت های خفن و... تو هر 4تاشون یکیه ولی هر نسخه بهتر از قبلی و خلاقانه تره! مثلا تو 2 گرافیک بهتر شده، انیمیشن های حرکتی پیشرفت کردن، قابلیت اول شخص توی مبارزه بکار میاد (برعکس نسخه 1) و... تو نسخه 3 و 4 هم همینطوره و همیخلاقیت داشتن اما نیومدن از بیخ و بن همه چی رو زیر و رو کنن. (کاری که تونسخه 5 کردن و طرفدارای قدیمی رو ناراضی کردن)
شما تو اساسین 2 میبینی که بِیس بازی همونه! سیستم مبارزه، بدل زدن، دویدن، مخفی کاری و... همه چی همون نسخه اوله فقط پیشرفته تر شده. بهبود داده شده. گسترده تر شده. چیزی که همه میخواستن و راضی کننده بود. من برعکس خیلیا اصلا از نسخه 3 ناراضی نبودم و خیلی خیلی هم باهاش حال کردم. هیچوقت یادم نمیره چقدر واسه تجربه ش لحظه شماری میکردم! تنها مشکل نسخه 3 داستانش بود و همچنین باگ هاش وگرنه بازی فوق العاده عالی بود ولی وقتی میرسیم به بلک فلگ افتضاح شروع میشه. جالب اینجاس که من از اولین تریلرش هم امیدی بهش نداشتم و حق هم داشتم.
بازی عملا همون نسخه 3 هست با این تفاوت که یه دنیای وسیع و گیم پلی عمیق به واسطه اضافه شدن کشتی وارد بازی شد. خب این واقعا اعصاب خرد کن بود درست عین بتمن آرکام نایت. اصلا اساسین ها چه ربطی به دزدی و دزدان دریایی و غارت و چپاول دارن؟ هدف اونا هدف والاست، نجات دنیاس اونوقت درگیر پول و این مادیات بی ارزش باشن؟ که آخرش معلوم شد شخصیت اصلی اصلا اساسین نیست. من خیلی خیلی سعی کردم ولی با بازی نتونستم کنار بیام. آخرشم پاکش کردم. (تنها اساسینی که تا آخر نرفتم) داستان بازی قشنگ بود. داستان رستگاری یه مرد بود که راه درست زندگی رو میخواد پیدا کنه ولی به درد اساسین ها نمیخورد. "روگ" خیلی خیلی قشنگ تر بود. حداقل اون مراحلش جذابیت بیشتری داشت. بعد نکته فوق العاده جالبش این بود که اول بازی، در اصل آخرش بود و تمام ماجرا یجورایی فلش بک بود و آخرش هم واقعا خفن بود هرکی میدید، بی بروبرگرد هوس میکرد بره سراغ یونیتی!
اما یونیتی، اونم خوب بود تا اونجا که رفتم ولی به دلیل CPU ضعیف و بهینه نبودن بازی، نتونستم زیاد بازی کنم ولی همون یه ذره هم به نظرم خیلی قشنگتر از بلک فلگ ملعون بود. طبق اونچیزی هم که شنیدم، مشکل بازی فقط مشلات فنی و باگ و غیره بوده وگرنه همه میگفتن بازی خیلی خوبی بود.
حلا برخلاف نظر شما، من یه مقدار به این سیندیکیت امید دارم و به نظرم میتونه کار ناتمام یونیتی رو تموم کنه. البته هیچکدوم از تریلرهاش (به جزe3) رو دنبال نکردم ولی به هرجال فکر میکنم، هرچی بشه، بهتر از یونیتی و بلک فلگ میشه!

ممنون از مقاله خوبتون
موفق باشید
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظر: وقتی یوبی سافت™ شیردوشی را به صنعت بازی های ویدئویی می آورد - توسط Qeiji - 10-08-2015, 02:28 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,337 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 15,673 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 10,209 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  ویدئو گیمفا: در مکتب نینجا | بررسی ویدئویی بازی Ninja Gaiden Sigma II White Beard 0 1,265 11-30-2018, 12:19 PM
آخرین ارسال: White Beard
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,944 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان