امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد و بررسی بازی Firewatch
با سلام خدمت نویسنده‌ی محترم
پیش از هرچیزی جا داره یک تشکر جانانه بابت این نقد فوق العاده از شما بکنم. حجم کلی مقاله بسیار خوب بود و درکنارش شیوه‌ی نگارش جملات هم زیبایی خاصی رو به متن مقاله داده بود و باعث شد که من نقدتون رو بیش از دوبار تا انتها مطالعه کنم. هرچند که محتوا و نگارش در نوع خودش بی‌نظیر بود، اما یک سری نکات هم وجود داشت که یا به صورت سهوی و یا عمدی در داخل متن ارزش کلی مقاله رو به حد ناچیزی کاهش می‌داد. اشکالات کلی مقاله واقعا کمه اما بنده برای اینکه بخوام یک نقد کلی از مقاله شما انجام بدم سعی کردم این کارو در سطح و شأن نویسنده‌ی محترم، آقا محمد امین انجام بدم.
عدم رعایت نیم‌فاصله در بخش های مختلف متن دیده میشه. حفظ قاعده نیم فاصله همون‌طور که خودتون می‌دونید باعث زیبایی نوشته میشه و اون رو از لحاظ سطح نگارش به درجه‌ی بالاتری می‌رسونه. در بخش های مختلف نقد، برخی از کلمات ریشه‌ی ایرانی ندارند و بهتره برای بکار بردن از چنین کلماتی مانند "گیمر ها" از معادل آن در زبان فارسی استفاده کنید و بنویسید "بازی‌باز ها". تکرر واژه ها در برخی موارد جلوه‌ی زشتی به جمله بخشیده بود. برای مثال در جمله‌‌ی "که طولی نمی کشد که شک کنید که او یک انسان مجازی است" با اینکه معنای کلی جمله بسیار زیباست اما تکرر کلمات باعث شده مقداری از ارزش جمله کاسته بشه. در ادامه‌ی متن غلط های املایی هم دیده میشه که یقین دارم این‌گونه از اشتباهات براثر تسریع در نوشتن و غلط های تایپی بوجود اومده. نمونش هم در جمله‌ی " شخصیتی فوق الهاده گرم و خوش زبان" می‌باشد. هرچند که در ادامه بازهم چنین ایراداتی از لحاظ املایی به چشم می‌خورد. در برخی موارد بهتر است از کلماتی که اصطلاحاً فینگلیشی هستند، استفاده نکنید که این امر در برخی موارد حتی به اشتباه هم بکار رفته بود. برا مثال در جمله‌ی "گرافیک سل شیدی Cell Shade" که اگر بخواییم آنرا به صورت فینگلیشی تلفظ کنیم باید بنویسیم "سِل شِید". همچنین در فنگلیشی گذاشتن کسره و فتحه الزامیه. در آخر مقاله هم شاهد یک بخش نکات مثبت و منفی هستیم که بازهم میتوان گفت در این بخش هم ناقص عمل کردید. برای مثال در طول نوشته نکات مثبت بسیاری رو ذکر کردید که می‌شد داخل این بخش یک اشاره‌ی کوتاهی به آن ها بکنید. در انتها هم یک سری تصاویر به عنوان آلبوم قرار داده بودید که بسیار مفید بود اما ای کاش یک نظمی بهش میدادید. سطح کلی مقاله بسیار بالاست و بنده درحدی نیستم که از شما ایراد بگیرم. قطعا اگر  بخوام مقالات دوستان رو مورد نقد قرار بدم این گونه مشکلات  رو ذکر نخواهم کرد و اینکه این هارو اینجا بیان کردم، عمدتا برای این بوده که سطح مقالات شخص شما واقعا بالاست و اگر بخوایم نقدی در مورد اون انجام بدیم، باید برخی از نکات ریز رو هم بیان کنیم. امیدوارم از گفته های بنده برداشت بدی رو نکرده باشید...

موفق باشید
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
نقد و بررسی بازی Firewatch - توسط Devil Prince - 02-26-2016, 12:30 AM
RE: نقد و بررسی بازی Firewatch - توسط سجاد محمدی پور - 02-26-2016, 01:26 PM
... - توسط Devil Prince - 02-26-2016, 03:15 PM
RE: ... - توسط بازی_خور - 02-26-2016, 04:03 PM
RE: ... - توسط Devil Prince - 02-26-2016, 04:31 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,979 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,094 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,117 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,522 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,270 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان