دیگر دست کم شما همه اسم این بازی را شنیده اید.امروز میخوام درباره ی بازی بسیار زیبای mafia 2 حرف بزنم.شاید بشه گفت این بازی صنعت گیم رو به کل عوض کرد با گرافیک فوق العاده خود همه را شگفت زده کرد.
خب جو رفیق خوبی برای ویتو نبود چون یک دفعه که به دزدی رفته بودند پلیس ها ریختند در طلا فروشی و جو موفق به فرار شد ولی ویتو نتوانست پا به فرار بگذارد و پلیش ها او را به ارتش فرستادند و او دورانی دور از خانواده را سپری کرد و در ارتش ماند تا این که در یک روز که مرحله اول بازی هم بود.....
و بالاخره او بعد از پایان جنگ ها به شهر خود بازگشت و جو را دوباره در ایستگاه ملاقات کرد و جو او را رساند تا جایی یعنی بار و انها مشروبی زدندو ویتو شال و کلا کرد رفت یه تاکسی گرفت به خانه رفت. و مادر خود را ملاقات کرد.
و بعد از این غضایا ویتو و جو دو باره دست به کار شدند....
انها به گروه مافیایی رفتند و کار های خلاف بیشماری کردند و در اخر هم پول خوبی گیرشان امد و خانه زندگی به پا کردند جو ماشین زیبایی خرید واسه ویتو هم خانه بزرگی خریدند خلاصه بسیار نو نوار شدند دیگه و خوشبخت شده بودند.تا این که رئیس مافیای ان شهر تصمیم گرفت انها را از سر راه بر دارد و
گیم پلی:
گیمپلی بازی بسیار خیره کننده است این اولین بازی بود که من از اکشن و داستان زیبایش لذت بردم.نوع کاور گرفتن تخریب پذیری و دشمنان با هوش مصنوعی بالا و محیط زیبای شهر در فصل زمستان رانندگی و....... همه و همه عالی کار شده بودند وکم و کاستی نداشتند.
این بازی دارای شهری بسیار بزرگ بود که در شب های زمستان خیلی زیبا میشد و برف همه جا را سفید میکرد و قدم زدن در پیاده رو خود فازی داشت که نگو([img]images/smi/s0 (25).gif[/img]).
گرافیک:
خوب موسیقی که ما میتوانستیم در ماشین گوش بدهیم موسیقی های دهه ی 50 یا 60 بودند که بسیار زیبا بودن.
صداگذاری شخصیت های بازی هم خوب بود.
http://www.gamethemesongs.com/download.p...Belleville
سخن اخر:
اگر این بازی را تجربه نکرده اید پیشنهاد میکنم از هرجا شده گیرش بیاورید و امتحان کنید و از این بازی زیبا لذت ببرید.
نمره:98/100
نکات مثبت:گرافیک عالی در زمان خودش.داستان فوق العاده زیبا.صدا گذاری عالی.موسیقی دل چسب.
نکات منفی:وجود باگ های جزئی.
با تشکر.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
AMIR-PK.
نام:MAFIA II
ناشر:2K GAMES
سازنده:2K
سبک:Action Third Person Shoter
پلتفرم ها:xbox 360.ps3.pc
تاریخ عرضه به میلادی:2010
داستان:داستان این بازی بر میگردد به سال های 1960 نمیدونم دقیق که کارتکر بازی هم شخصی به نام vito scarleta بود پسری جوان و پر جمب و جوش که پدرش را از دست داده بود.خوب همان طور که خدمتتان عرض کردم ویتو نوجوان پر شوری بود و همش میخواست کار های پر هیجان با دوست دوران کودکی خود جو بکند که اخر هم کار دستش میداد.خب جو رفیق خوبی برای ویتو نبود چون یک دفعه که به دزدی رفته بودند پلیس ها ریختند در طلا فروشی و جو موفق به فرار شد ولی ویتو نتوانست پا به فرار بگذارد و پلیش ها او را به ارتش فرستادند و او دورانی دور از خانواده را سپری کرد و در ارتش ماند تا این که در یک روز که مرحله اول بازی هم بود.....
و بالاخره او بعد از پایان جنگ ها به شهر خود بازگشت و جو را دوباره در ایستگاه ملاقات کرد و جو او را رساند تا جایی یعنی بار و انها مشروبی زدندو ویتو شال و کلا کرد رفت یه تاکسی گرفت به خانه رفت. و مادر خود را ملاقات کرد.
و بعد از این غضایا ویتو و جو دو باره دست به کار شدند....
انها به گروه مافیایی رفتند و کار های خلاف بیشماری کردند و در اخر هم پول خوبی گیرشان امد و خانه زندگی به پا کردند جو ماشین زیبایی خرید واسه ویتو هم خانه بزرگی خریدند خلاصه بسیار نو نوار شدند دیگه و خوشبخت شده بودند.تا این که رئیس مافیای ان شهر تصمیم گرفت انها را از سر راه بر دارد و
گیم پلی:
گیمپلی بازی بسیار خیره کننده است این اولین بازی بود که من از اکشن و داستان زیبایش لذت بردم.نوع کاور گرفتن تخریب پذیری و دشمنان با هوش مصنوعی بالا و محیط زیبای شهر در فصل زمستان رانندگی و....... همه و همه عالی کار شده بودند وکم و کاستی نداشتند.
این بازی دارای شهری بسیار بزرگ بود که در شب های زمستان خیلی زیبا میشد و برف همه جا را سفید میکرد و قدم زدن در پیاده رو خود فازی داشت که نگو([img]images/smi/s0 (25).gif[/img]).
گرافیک:
همان طور که خدمتتان عرض کردم گرافیک بازی در زمان خود عالی بود.زیرا دارای تخریب پذیری بالا و طراحی محیط خوبی داشت در این عکس مشاهده کنید تخریب پذیری یعنی ایییییییییییییییییییییییییین
موسیقی و صدا گذاری:خوب موسیقی که ما میتوانستیم در ماشین گوش بدهیم موسیقی های دهه ی 50 یا 60 بودند که بسیار زیبا بودن.
صداگذاری شخصیت های بازی هم خوب بود.
http://www.gamethemesongs.com/download.p...Belleville
سخن اخر:
اگر این بازی را تجربه نکرده اید پیشنهاد میکنم از هرجا شده گیرش بیاورید و امتحان کنید و از این بازی زیبا لذت ببرید.
نمره:98/100
نکات مثبت:گرافیک عالی در زمان خودش.داستان فوق العاده زیبا.صدا گذاری عالی.موسیقی دل چسب.
نکات منفی:وجود باگ های جزئی.
با تشکر.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
AMIR-PK.