امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد پروتوتایپ 2
(02-02-2013, 08:39 PM)مهدی ادیتوره نوشته است:
(02-02-2013, 07:41 PM)amir_RB نوشته است: چطور به این نتیجه رسیدی که گرافیک بازی خوبه؟
یک سری بافت بیخود تو بازی بود که جز افت فریم کار دیگه ای نمی کردن!
در ضمن هر چیزی آدم تو بازی ببینه رو روی کاغذ بیاره که نمیشه اسمشو گذاشت نقد!!!!!!
با زدن کلیک راست و نگه داشتن کلیک راست رو و... توی نقد استفاده نکن(همه که رو pc بازی نمیکنن)
معلومه که نسخه ی قبلی رو بازی نکردی که میگی بعضی از این ویژگی هایی که گفتی تو بازی اضافه شده توی نسخه ی قبل هم بوده(با زدن دکمه (ای) دشمنان را گرفت و کار دلبخواه خود را انجام داد.)
یک سری انتقاد بود که به نظرم لازم دونستم بگم.قصد تخریب شخصیتتون رو نداشتم.
یک سری بافت بیخود تو بازی بود که جز افت فریم کار دیگه ای نمی کردن!

گرافیک کامپیوتر شما پایینه برای من افت فریم نداشت.
بعد من نگفتم گرافیک بازی عالی

در ضمن هر چیزی آدم تو بازی ببینه رو روی کاغذ بیاره که نمیشه اسمشو گذاشت نقد!!!!!!

می خوای هر چیزی که گوش میدمو بزارم تو نقد.شما می خوای اسمشو هر چی بزاری بزار
می خوای چی بگم.بگم گرافیکش خوبه گیمپلیش عالی ...
تجربه خودمو گفتم تو مجله ای چیزی اینو ننوشتم که!
تو یه نقد بنویس ببینم یاد بگیرم اقای منتقد

معلومه که نسخه ی قبلی رو بازی نکردی که میگی بعضی از این ویژگی هایی که گفتی تو بازی اضافه شده توی نسخه ی قبل هم بوده(با زدن دکمه (ای) دشمنان را گرفت و کار دلبخواه خود را انجام داد.)

فقط به خاطر اشتباهم تو جمله بندی منظور منو متوجه نشیدی
وگرنه من نگفتم که تو نسخه قبلی نبوده.
بعد من هر دو رو بازی کردم.

این ویژگی هایی که گفتی تو بازی اضافه شده توی نسخه ی قبل هم بوده

این قسمتو اصلا نگرفتم چی می گی!!!
خوب بوده دیگه نبوده.اصلا چه ربطی داره.
اون یه چیز دیگه بود این یه چیز دیگه.
میفهمی من چی میگم؟
میگم یه سری بافت بی کیفیت و بیخود که جز افت افریم فایده ای نداشت.(میفهمی؟!)این حرف من وخیلی از منتقد هاست.(میفهمی؟!)
تا هر کس میاد میگه مقالت عالی بود و بهت اعتبار میده و... از این جور حرفا خوشت میاد ولی اگه ازت یه انتقاد درست بکنه و بگه این مشکل هات بوده و دفعه ی بعد بتونی بهتر عمل کنی میشه آدم بده !
تو هنوز انتخاب رشته نکردی من امسال دارم کنکور میدم.یعنی فرقی بین منو تو نباید باشه؟(از نظر وقت)
با این وقت کم هم توی اکثر پست هام سعی میکنم که نظرات حرفه ای بدم که هر کدوم یه جور نقد هستند.
پاسخ
همه شرکت ها سعی میکنن تو نسخه دوم پیشرفت کنن ولی این بازی برعکس شد و پس رفت کرد اصلا از شماره 2 خوشم نیومد
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.

اینگمار برگمان
پاسخ
(02-04-2013, 07:30 PM)'spartacus' نوشته است: همه شرکت ها سعی میکنن تو نسخه دوم پیشرفت کنن ولی این بازی برعکس شد و پس رفت کرد اصلا از شماره 2 خوشم نیومد

اره شاید بخاطر این که تغییر چندانی تو بازی نبود.داستانشم اونقدر خوب نبود.کلا فقط بازی رو روان تر کرده بودن و هیچ تنوع یا چیزی به بازی اضافه نکرده بودن (تاپیک زنده کردن :d )[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
[تصویر:  l2l73b5lchcw.jpg]
پاسخ

نقل‌قول: اره شاید بخاطر این که تغییر چندانی تو بازی نبود.داستانشم اونقدر خوب نبود.کلا فقط بازی رو روان تر کرده بودن و هیچ تنوع یا چیزی به بازی اضافه نکرده بودن (تاپیک زنده کردن :d )[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

اینجاست که باید گفت لوووووووووووووووووووول
تاپیک واسه قرن پیشه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
 یاد گیمفای قدیم بخیر
پاسخ
(03-23-2013, 03:15 PM)'Best Gamer' نوشته است:
نقل‌قول: اره شاید بخاطر این که تغییر چندانی تو بازی نبود.داستانشم اونقدر خوب نبود.کلا فقط بازی رو روان تر کرده بودن و هیچ تنوع یا چیزی به بازی اضافه نکرده بودن (تاپیک زنده کردن :d )[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

اینجاست که باید گفت لوووووووووووووووووووول
تاپیک واسه قرن پیشه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

خوب چرا اسپم می دید.[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
لول
ولی عیبی نداره تو ام تاپیک زنـــــــــــــــــده کن!!!

[تصویر:  l2l73b5lchcw.jpg]
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان