08-09-2015, 09:59 PM
(آخرین ویرایش: 08-09-2015, 10:04 PM، توسط The Breaker.)
اعتبار نمیدم مگه اینکه tlou رو بیاری رتبه ی 1 :)
اخه چرا همه عشق بازی Gta هستن واقعا درک نمی کنم.
ولی فکر کنم مطمئنا Tlou رو بازی نکردین که گذاشتینش رتبه 5 :| . واقعا رابطه ی عاطفی که توی tlou بین گیمر و بازی و شخصیت های داخلش ایجاد میشه بی نظیره. خودم به شخصه ده بار وسطش گریم گرفته :|
در کل مقاله ی مناسبی بود یخورده توضیحات ناقص بود و متن کم ولی بازم ممنون که فروم رو بروز نگه میدارین.
کاملا صحیح و درسته. در شاهکار بودن tlou شکی نیست ولی Gta هم بازی بدی نبود. این لیست هم براساس نظر شخصی نویسندست. بالاخره هر کسی نظری داره
اخه چرا همه عشق بازی Gta هستن واقعا درک نمی کنم.
ولی فکر کنم مطمئنا Tlou رو بازی نکردین که گذاشتینش رتبه 5 :| . واقعا رابطه ی عاطفی که توی tlou بین گیمر و بازی و شخصیت های داخلش ایجاد میشه بی نظیره. خودم به شخصه ده بار وسطش گریم گرفته :|
در کل مقاله ی مناسبی بود یخورده توضیحات ناقص بود و متن کم ولی بازم ممنون که فروم رو بروز نگه میدارین.
(08-09-2015, 09:51 PM)The Last Resort نوشته است:(08-09-2015, 09:32 PM)BadBoy4Ever نوشته است: مقدمه رو یه بار دیگه مطالعه کنید : میزان فروش، طرفداران، نمرات تو رتبه بندی تاثیر داره در ضمن کی گفته تلو گوتی شد ؟
جی تی ای گوتی 2013 بود
مث اینکه ذهنیت کاملی از بهترین بازیِ سال ندارید! بهترین بازیِ سال بر اساس بیشترین تعداد انتخاب شدن توسط نشریهها، سایتها و مراسمهای گیمینگ معلوم میشه. بازیای که بتونه تعداد بیشترین Game of the year رو از نگاه اینا به دست بیاره به اصطلاح «گوتی» یا «بیگ وینر» خطاب میشه. مراسم VGA هم یکی از اون مراسمهایی هست که گفتم! یعنی جایزهای که این مراسم داده تقریباً یکی از هزارتا جایزه ـست!
این هم لیست کامل بازیهایی که توی سال 2013 تونستن از نگاه سایتها و مجلات به عنوان بهترین بازی سال انتخاب بشن:
[font=Georgia, 'Times New Roman', serif]The Last of Us - 249[/font]
The Critics' Picks - 191
The Readers' Picks - 58
[font=Georgia, 'Times New Roman', serif]Grand Theft Auto V - 159[/font]
The Critics' Picks - 107
The Readers' Picks - 52
Bioshock Infinite - 43
The Critics' Picks - 40
The Readers' Picks - 3
Super Mario 3D World - 12
The Critics' Picks - 12
The Readers' Picks -
Gone Home - 10
The Critics' Picks - 10
The Readers' Picks -
Tomb Raider - 7
Assassin's Creed IV: Black Flag - 6
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds - 6
Papers, Please - 5
Brothers: A Tale of Two Sons - 3
Rayman Legends - 3
The Stanley Parable - 3
Battlefield 4 - 2
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch - 2
Pokémon X and Y - 2
Cloud Chamber - 1
Dragon's Dogma: Dark Arisen - 1
Kentucky Route Zero - 1
Luigi's Mansion: Dark Moon - 1
Rain - 1
Shadowrun Returns - 1
Spaceteam - 1
Tearaway - 1
The Swapper - 1
Year Walk - 1
کاملا صحیح و درسته. در شاهکار بودن tlou شکی نیست ولی Gta هم بازی بدی نبود. این لیست هم براساس نظر شخصی نویسندست. بالاخره هر کسی نظری داره