موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
- xbox one
- Mobile
مهم ترین دلیل: فروش بیشتر فیفا (در آینده) :rolleyes:
MY PSN
موضوعها: 77
09-22-2015, 04:31 PM
(آخرین ویرایش: 09-22-2015, 04:36 PM، توسط Tyrion.)
بحثای این چند صفحه اخیر خیلی جالبه در نوع خودش. یکی میگه PES بهتره، اون یکی میگه فیفا. بعد دلیل منطقی هم از همدیگه میخاید نمرههای دو تا سایت رو میارید وسط... این کار دقیقاً مثل این میمونه که بگید بازی من بهتر از مال توئه چون فلانی گفته اینطوره! خب خودتون نمیتونید بهجای اون فلان نفر از بازیای که فک میکنید بهتره دفاع کنید با دلیل و منطق؟ حاضرم شرط ببندم اون افرادی که صفحه قبل نمره آیجیان رو دیدن و حتا اون کسی که گذاشتتش حتا همون نکات مثبت و منفی رو هم نخونده چه برسه به خوندن کامل نقد! فقط و فقط متاسفانه یه عدد مهمه. فقط ببینید کدوم یکی عددش بالاتره تا به قول خودتون بزنیدش تو سر فنهای مخالف؛ یه بازی کودکانه که همیشه تو این سایت بوده، هست و خواهد بود... نمیدونم کی این داستان بی انتها به پایان میرسه و مثل دوتا آدم متشخص با همدیگه بحث میشه! واقعاً نمیدونم کِی! الان اگه خودتون بازی رو انجام دادین خوب بیاید بگید مثلا نکته X بازی PES از فیفا بهتره یا بالعکس. همینجوری یه تیر توی تاریکی نزنید علاوه بر اون فقط و فقط یه عدد رو نیارید وسط که آرههههه بازیِ من نیم نمره بالاتره پس بهتره یه دونقطه پی هم بزارید جلوش تا مخالفان هم عصبی بشند...
(09-22-2015, 03:53 PM)JKer نوشته است: مهم ترین دلیل: فروش بیشتر فیفا (در آینده) :rolleyes:
فروش یکی از نسخههای جدید کال آو: 20 میلیون نسخه.
فروش یه بازی مث دارک سولز: به زور نیم میلیون نسخه.
نتیجه:
کال آو >>>>>>>>>>> دارک سولز
خوش باشید...
موضوعها: 102
پلتفرم های شما:
نمراتش خوبه (حداقل از PES شکست نخورده و نمرات برابری دارن) البته من دوست داشتم نمراتش از PES بالاتر باشه ولی امسال PES قوی بود و همین برابری هم رضایت برانگیزه ;)
I'm A Black Wolf
The Rise of The ml10
GameFa Execlusive
09-22-2015, 06:16 PM
(آخرین ویرایش: 09-22-2015, 06:17 PM، توسط fredmehdi.)