امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمرات Assassin's Creed Unity| سقوط یک آدمکش؟!
بفرما ubiSoft! 
در حال حاضر فن هات دارن توسط دیگران و همکاران بازنشسته عزیز گیمفا مسخره میشن :|

[تصویر:  0nxp_assassins_creed_fanart_by_barbeanic...4og5u0.jpg]
پاسخ
 این سری هم هر نسخه اش با هایپ های بیشتر و عملکردی ضعیف تر همراهه
سالی 5 تا اساسین بیرون دادن همین میشه دیگه... بعد دلش خوشه 10 تا استودیو دارن روش کار میکنن
یوبی سافت که امسال تمامی بازیهاش پایین تر از انتظاراتی که طرفداران داشتن ظاهر شد و مطمئنا عناوینی مثل Far Cry 4 و The Division هم به همین شکل خواهند بود
همینطور باعث شد که من یه شرط بندی رو ببازم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
هیچوقت روی یوبی سافت و بازی هاش شرط بندی نکنید [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
یوبی سافت، EA، اکتیویزیون کمپانی هایی هستند که فقط به فروش بازی توجه میکنند
شرط بندی کردن رو دوباره گوتی شدن GTA V خیلی مطمئن تر از هر نوع شرط بندی بر روی سری AC هست [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

پاسخ
(11-12-2014, 12:03 AM)'assassinwanted' نوشته است:
(11-11-2014, 11:45 PM)'Real G' نوشته است:
(11-11-2014, 11:43 PM)'AMIR_PC' نوشته است: این که شد 75
یه وقت زیر 70 نره[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

به امید خدا میره تا نوبی سافت و فن هاش یاد بگیرن تو این داستان جاشون کجاست!

نوبی سافت؟
من خودم عاشق راکستار و GTA هستم و خواهم بود ولی واقعا این دیگه چه طرز برخورده؟ با تمام ارادت و احترامی که برای همکارای بازنشسته گیمفا قائلم ولی باید بگم اصلا این طرز برخورد یک فرد کهنه کاری مثل شما نیست!
 نمرات کمه؟ باشه ولی هر کسی سلیقه ای داره ولی این دلیل بر این نیست که اینطوری بیای این کمپانی و این بازی رو تحقیر کنی!!!!!
 علاقه خوبه ولی نباید جانب حق رو رعایت نکرد و به تمسخر و این طور صحبت ها پرداخت....

به سلیقه بقیه احترام میزارم! ولی هر شکتی که به جای بازی های Hardcore بره سراغه بازی های مثل AC و این همه دنباله بی دلیل بهش توهین میکنم چون داره با کارش به همه توهین میکنه! از 2007 تا به حال چند تا دنباله برای AC اومده!؟ هر سال گفت این دفعه دیگه فرق میکنه و هر دفعه تکرار مکررات شرمنده اگه برای همچین کمپانی ها و استودیوهایی احترام قائل نیستم! کمپانی یوبی سافت هر سال داره بازی هایی ارائه میده کوچیک ترین چالشی ندارن و همه میتونن تمومش کنن و چیز جدیدی برای ارائه ندارن حالا اونی که داره توهین میکنه منم یا یوبی سافت؟ حالا دیگه خود دانید! ولی خودتون کلاهتون رو قاضی کنید ببینید توهینی که یوبی سافت داره به دنیای گیم و خصوصاً مخاطب های خودش میکنه بیشتره یا توهینی که من میکنم!؟

[تصویر:  lion_14-wallpaper-1440x900.jpg]
پاسخ
متای XONE شد 76
[تصویر:  calf3jczl6n9y1fxj6ca.jpg]
پاسخ
می خوام بدونم یوبی با این وضع نمرات روش می شه سال دیگه هم ی Assassin's creed بده!؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

[تصویر:  5b7th9dl7afci0p5zblo.jpg]
پاسخ
عجیبه میفهمی عحیییییییییییییببببببب
[img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
جم رایگان clash قانونی
https://forum.gamefa.com/Thread-%D8%AC%D...#pid151502
پاسخ
یوبی سافت یکی دوتا بازی خوب داد بعدش گند زد (قبلا طرفدارش بودم) حساب کنید واچ داگز پر از اشتباه و باگ بود و حالا هم این یونیتی که کلا دو تا قابلیت باحال این سری رو هم دیگه نداشت. یوبی سافت باید یکم از این ناتی داگ یا راکستار یاد بگیره. چون اگه بخواد اینجوری پیش بره همون 10 نفر طرفدارشم از دست میده
[تصویر:  1984478.jpg]
I'm A Black Wolf
The Rise of The ml10

GameFa Execlusive
پاسخ
(11-12-2014, 02:00 PM)'Rocksteady' نوشته است: می خوام بدونم یوبی با این وضع نمرات روش می شه سال دیگه هم ی Assassin's creed بده!؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

بله به احتمال زیاد
به دو دلیل:
1:این بازی یکی از پر سود ترین بازی های یوبیسافت بوده و هست و خواهد بود!
2:این که این بازی قرار نیست تا همیشه انقدر بد عمل کنه شاید سال بعد یوبیسافت یک AC داد بیرون که همه رو شگفت زده کرد!(این کارو قبلا با Farcry 3 کرده)
 War Never Ends Quietly  
پاسخ
لامصّب سیستم بالایی هم می خواد!
من با این سیستم باید روی low بازی کنم!
Cpu=4670 intel
GF=GTX 670 2 gig
Ram = 16 gig Boss 2133
همه ی بازیا رو مثل حلو رو اولترا اجرا می کنه ! اگه ایم سیستمی که براش گفته شده درست باشه(هایپ در کار نباشه ) من روی low هم باید افت فریم داشته باشم .. ولی بعید می دونم اینجوری باشه  [img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
ولی اگه هایپ کرده باشه باید ره ریش یوبی خندید [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
پاسخ
ناامید شدم ولی بازیش میکنم!!!!!!![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سولز لایکی شرقی و متوسط | نقدها و نمرات بازی Code Vein White Beard 0 1,795 09-27-2019, 10:23 PM
آخرین ارسال: White Beard
  تجدید دیدار با افسانه‌ی فراموش نشدنی | نقد‌ها و نمرات بازی The Legend of Zelda: Link’ PC FAN 0 1,743 09-20-2019, 08:41 AM
آخرین ارسال: PC FAN
  چرخ دنده‌های نابودگر | نقدها و نمرات بازی Gears 5 White Beard 0 1,778 09-04-2019, 10:00 PM
  تناقض در اعترافات | نقدها و نمرات بازی Erica White Beard 0 1,608 08-24-2019, 01:23 AM
  [Meta] آشوب کم‌فروغ گرگ آهنی | نقدها و نمرات بازی Metal Wolf Chaos XD White Beard 0 1,370 08-08-2019, 08:19 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان