(02-11-2014, 11:09 PM)MICROSOFT نوشته است: من موندم این بازی چی داره که همه دوستش دارن!!!به نظر من این بازی اینقدر که نسخه داده است بیرون C.O.D و ASSASSINS نداده بیرون.
یکجا باید سازنده ی این عنوان بازی را تمام کند وگرنه دچار عاقبت ASSASSINS و C.O.D میشود.
باتشکر از خبر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پسر گل.بازی های فاینال فانتزی فقط اسمشون یکیه وگرنه هر شماره به کلی داستان و کاراکترو خیلی از چیزهای دیگش از بقیه ی شماره ها جداست.دلیل اینکه این بازی اینقدر محبوب شده خیلی چیزهاست.داستان و گرافیک و کیفیت فوق العاده ی انیمیشن های cg وگیم پلی طولانی rpg وکارکترهای دوست داشتنی جزو مهمترین این دلایل هستند.اما خب این بازی هم مشکلی داره که مه مربوط به خود این سری هست،بلکه مربوط به سبک rpg و سرعت پایبن بازیو وقت گیر بودنش هست.مشکلی که قرار در ff xv حل بشه25:
خدای من gamespot بهش 50 داده،آخه چرااااااا96:96:96: امیدوارم این مشکل مربوط به همین مساله ی ساده و تا حدودی اکشن شدن گیم پلی مربوط باشه،نه داستان41:
میگم تو این صحنه نمیشد دوتایی باهم بپرن که این همه ریسک هم نکرده باشن؟!