05-11-2019, 06:24 PM
نویسندهی بازی Star Wars Jedi: Fallen Order از دلایل عدم علاقهی خود به فیلم The Last Jedi میگوید
ماه گذشته، شرکت الکترونیک آرتس (Electronic Arts) و استودیوی ریسپاون اینترتینمنت (Respawn Entertainment) از بازی Star Wars Jedi: Fallen Order رونمایی کردند. این عنوان تک نفرهی جدید که در دنیای Star Wars جریان دارد، در اواخر سال جاری میلادی برای پلتفرمهای رایانههای شخصی، پلیاستیشن ۴ و ایکسباکس وان عرضه خواهد شد. همچنین در زمان رونمایی از بازی، استودیوی ریسپاون تایید کرد که کریس اولون (Chris Avellone)، نویسندهی مشهور که سابقهی کار برروی عنوان Star Wars: Knights of the Old Republic را دارد، نویسندگی بازی Star Wars Jedi: Fallen Order را بر عهده خواهد داشت. این خبر طبیعتا طرفداران بازیهای داستانمحور را کاملا هیجانزده کرد. به تازگی این نویسنده در گفتگو با وبسایت VCG در مورد موضوعات مختلفی صحبت کرد. یکی از این موضوعات در مورد فیلم The Last Jedi بود که با توجه به صحبتهای اولون بهنظر میرسد از طرفداران این فیلم نبوده است.
وی در این خصوص اظهار داشت:
نقلقول:من فکر کردم که تصویربرداری لوک اسکای واکر بسیار ضعیف بوده است. من فکر کردم آنها به اسکای واکر یک نقش قربانی دادهاند که به نظرم شایسته و مناسب شخصیت پردازی آن نبوده است. من این حقیقت را دوست دارم که آنها با نقش او بازی کردند، اما همزمان حذف شدن او را دوست نداشتم و من فکر کردم آنها میتوانستند خیلی بهتر یا متفاوت عمل کنند.
اولون ادامه داد:
نقلقول:همچنین من فکر کردم این یک مورد کمدی است. شخصیتهای جانبی و طرحهای انحرافی عظیم به سرعت معرفی شدند. من آنچه را که آنها سعی در انجام آن داشتند، دوست داشتم. من فقط نحوهی حذف شدن اسکای واکر را دوست نداشتم.
آقای اولون در مورد کار خود برروی عنوان Star Wars Jedi: Fallen Order، که ظاهرا یک انتقال بسیار آسان برای وی به عنوان یک نویسنده بوده است، توضیحاتی ارائه داد. با وجود درنظر گرفتن این حقیقت که مدت زمان زیادی برروی این سری کار نکرده بود.
نقلقول:بازگشت به دنیای Star Wars بسیار بسیار آسان بود. زمانی که من برروی بازی Star Wars: Knights of the Old Republic 2 کار میکردم، وارد شدن به دنیای Star Wars بسیار سخت بود چرا که من Star Wars و این واقعیت را که داشتیم برروی یک پروژه از Star Wars کار میکردیم، دوست نداشتم. من اینگونه بودم. با خودم میگفتم من جزیرهی سیاه را به خاطر این پروژه ترک کردم؟ اما بعد از چند هفته تحقیق و تماشای دوبارهی فیلمهای Star Wars، من ۹ سالگی خود را دوباره پیدا کردم و آن بسیار هیجانانگیز بود.
Star Wars Jedi: Fallen Order در تاریخ ۲۴ آبان ماه ۱۳۹۸ (۱۵ نوامبر ۲۰۱۹ میلادی) برای پلتفرمهای رایانههای شخصی، پلیاستیشن ۴ و ایکسباکس وان منتشر خواهد شد.