05-17-2019, 02:56 PM
نویسندهی بازی Star Wars Jedi: Fallen Order از علاقهی خود به نویسندگی برای The Witcher و Overwatch میگوید
آقای کریس اولون (Chris Avellone) یکی از مشهورترین نویسندگان صنعت بازی است. وی سابقهی کار برروی عناوینی مثل Fallout: New Vegas، Pillars of Eternity و Star Wars: Knights of the Old Republic را دارد. همانطور که کارنامهی وی نشان میدهد، شانس کار برروی چند سری مشهور را داشته است. کریس اولون وظیفهی نویسندگی بازی Star Wars Jedi: Fallen Order، ساختهی استودیوی ریسپاون اینترتینمت (Respawn Entertainment) را برعهده دارد.
اولون به تازگی در گفتگو با وبسایت VGC، از علاقهی خود به نویسندگی برای Witcher و Overwatch گفته است.
وی در این خصوص اظهار داشت:
نقلقول:من در حرفهام فرصت کار برروی عناوین مختلفی مثل Fallout, World of Darkness, Dying Light 2, Planescape, System Shock و … را داشتهام و این برایم واقعا لذتبخش است. احساس میکنم من در حال حاضر برروی همهی این سری بازیها کار میکنم و من واقعا این را دوست دارم و لذت میبرم. فکر میکنم نویسندگی Witcher برایم میتواند جالب باشد، در حقیقت خیلی میتواند جالب باشد! نمیدانم آیا جاهطلبیهای دیگری غیر از The Witcher وجود دارد یا خیر.
با وجود این صحبتها، وی در مورد چگونگی علاقهمند شدن به نویسندگی برای Overwatch نیز گفته است. چراکه اولون سابقهی کار با طراح ارشد داستان بازی را دارد.
وی ادامه داد:
نقلقول:کار برروی Overwatch سرگرمکننده است. من قبلا با مایکل چو (Michael Chu) طراح ارشد داستان بازی، در استودیوی آبسیدین (Obsidian) کار کردهام و واقعا نویسندگی او را دوست دارم. من در واقع نویسندگانی را دوست دارم که وقتی کارهای آنها را میخوانم، هیچ نظری در آن مورد نداشته باشم. مایکل چو نویسندهی خوبی است و من شخصیتسازی را در آن بازی دوست دارم. من از طرفدارن کمیک بوک هستم و دیدن ابرقهرمانها در محیط بازی مرا دلگرم میکند.
درحالیکه نویسندگی The Witcher و Overwatch در حال حاضر یک هدف برای کریس اولون است، وی چند پروژهی دیگر نیز در دستور کار دارد. علاوه بر Star Wars Jedi: Fallen Order، وی برروی بازیهای Dying Light 2 و Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 نیز کار میکند.
بازی مورد انتظار Star Wars Jedi: Fallen Order در تاریخ ۲۴ آبان ماه ۱۳۹۸ (۱۵ نوامبر ۲۰۱۹ میلادی) برای پلتفرمهای رایانههای شخصی، پلیاستیشن ۴ و ایکسباکس وان منتشر خواهد شد.