امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکته ها و توصیه هایی برای ایام امتحانات یه گیمر یا یه کاربر
من با این دوست آخری موافقم
من نمی دونم چرا هر وقت از این بحثا پیش میاد بقیه دوستان افرادی مثل من رو بچه درس نخون و یا نمره نگیری فرض می کنن!
بابا به خدا ما هم بیست می شیم
به خدا ما هم برای بیست می خونیم
ولی می دونید مشکل چیه
در آخر وقتی که من بیست شم و شما هم بیست شی؛ من بردم چرا؟ چون دو ساعت بیشتر از تو به بقیه زندگیم رسیدم(البته هر چند که بستگی به هدف داره من این جا هدف رو نمره گرفتم که قطعا هدف بدی است)
اولا این که فکر نکنید من که این حرف رو می زنم به خاطر اینه که درسم خوب نیست یا می خوام شما نمراتتون کم شه!
دوما این که جای این که زندگی رو وقف درس کنید، درس رو وقف زندگی کنید
دوست عزیزی که 5 ساعت روزی درس می خونی، به هدفت نگاه کن اگر واقعا نیازه باید اینقدر درس بخونی من به شدت توصیه می کنم که حتی بیشتر هم وقت بذارید ولی خب اگه هدفتون به این مقدار نیاز نداره به نظرم صرف این وقت واقعا بی دلیله
دوستان بار دیگه تاکید می کنم من نمره هام بد نیست این جوری می گم
برنامه ریزی کنید مشکلی نخواهد بود
در هر صورت هر کسی نظر خودش رو داره و نظرش هم محترمه
من نظرم اینه
اگر بحثی هست با کمال میل می خونم[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
                           رد می شه ورقای تقویم مدام        
                                                                                          واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
                          دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا      
                                                                                          ولی میاد روزی که به کامه ایام
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نکته ها و توصیه هایی برای ایام امتحانات یه گیمر یا یه کاربر - توسط last assassin - 12-29-2014, 12:02 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  توصیه هایی به گیمرها برای ارسال هدیه hsparmizan 0 235 11-26-2023, 02:28 PM
آخرین ارسال: hsparmizan
  کینگستون ماژول های حافظه FURY Renegade DDR5 را برای گیمرها معرفی کرد ramin5280 1 811 07-20-2022, 04:29 PM
آخرین ارسال: sohrabmgj
  طریقه نصب انی دسک برای کامپیوتر mohadeseesmaeeli 0 872 04-26-2022, 11:59 AM
آخرین ارسال: mohadeseesmaeeli
  طریقه دانلود گوگل کروم برای اندروید با لینک مستقیم mohadeseesmaeeli 0 904 04-20-2022, 03:11 PM
آخرین ارسال: mohadeseesmaeeli
  انواع شیشه برای شیشه رومیزی ardalang 0 812 04-19-2022, 02:07 PM
آخرین ارسال: ardalang

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان