06-01-2015, 12:15 AM
(05-31-2015, 11:52 PM)offboy نوشته است: معذرت میخوام وسط بحثتون میام ؛ فقط بگم مورتال از street سرتر نیست street هم از مورتال کمبات سرتر نیست ..
اصلا نمیشه این 2 تا بازی رو با هم سنجید .. معیار که فقط سبک فایتینگ نیست که !! ؛ تو چند سال اخیر مورتال رو
نژاد غربی تصرف کرد . وقتی میگم نژاد غربی دلیل داره . الان قیافه سابزیرو اسکورپیان کجا شبیه آسایی هاست
بیشتر شبیهه ایتالیایی ها میمونه ... کشورهای ژاپن و کره چین جمعیتشون رو در نظر بگیرید بعد اگه به دلیل اعتراض قرار
باشه بازی رو تحریم کنن نتیجش میشه فروش کمتر مورتال .. بازی street هجوره وفادار بوده به سلیقه آسیایی ها
تیکین هم همینجور.. اما مورتال !!!! .. خودم مورتال بازم اما .. .. ..!!
داداش من یه چیزی میگیا!
دو تا فایتینگ رو تو سبکشون نسنجیم پس تو چی بسنجیم؟
اولا این چیزی که شما میگی ربطی به قضیه نداره! مورتال از همون اولش هم تو شرق طرفدار آنچنانی نداشت ولی دلیلش تنفر ژاپنی ها از غرب نیست! کلا این سری بعد از رفتن جان توبیاس و از نسخه 4ـم به بعد، read!
تا نسخه3 خواستن مثل استریت فایتر باشن. بعد از اینکه تکن3 اومد و کولاک کرد، گفتن بزن بریم تو کار 3بعدی ولی از اینجا به بعد دوتا مشکل بزرگ پیش اومد:
1. قبلنا از آدمای واقعی فیلم میگرفتن و دیگه زحمت طراحی چهره به خودشون نمیدادن و ملت و خر میکردن ولی از این به بعد باید خودشون طراحی میکردن که readـن
2. استایل مورتال جوریه که همه ی کاراکترا فنون جادویی و تیرهای پرتابی دارن که تو تکن اینجوری نیست و بازی کاملا رزمی و تن به تنه حالا ترکیب اینا افتضاحی به بار آورد که اوجشو تو نسخه آرماگدون دیدیم. بعد از اون افتضاح MK vs DC و ورشکستگیه midway بدبخت! بعد تازه ادبون با اون ابروهاش (خوراک هایزنبرگ کبیره ) تازه فهمید که باید دور تکن رو خط بکشه بزنه تو کار SF که همه تون دیدین تو نسخه 2011 یا به قول همه MK9 کاملا ترکوند ولی دیگه تهش همون بود و با یه نگاه به MKX کاملا مشخصه که همون 9ـه با یه سری تغییرات جزئی!
درباب مبحث تغییر چهره هم واقعا گند زدن! یعنی به اینا سوپراستار تحویل بدی، اورانگوتان تقدیمت میکنن!
چندتا میخوای نام ببرم؟
جانی کیج، سونیا، کسی کیج با اون مدل موی ضایعش، ارمک، فراتور، قیافه آدمیزادی اسکورپیون و ساب زیرو، جکس و الا آخر
حالا شما کانسپت آرت ها و طراحی های اولیه رو ببینی، میفهمی این نظرات بی نظیر ادبون بوده که کاراکتر ها رو یکی از یکی زشت تر تو نسخه نهایی درآورده!
مردها همه شدن بسیجی، زنا هم همه شدن محجبه (دقیقا برعکس قبل) حالا شما برو کمیکش رو بخون! قیافه اصلی اسکورپیون جذبه داره! کسی کیج عالیه و خود داستان اصلا تا اونجا که خونده بودم عالی بود برعکس داستان چرت خود بازی!
مورتال ایکس نه تنها از استریت بلکه از دیگر عناوین این سبک هم ضعیف تر عمل کرد!
شاید باید وایسیم ببینیم نسخه بعدی اینجاستیس تایید میشه یا نسخه بعدی و نسل هشتیه مورتال چون من هیچ بویی از نسل هشت تو MKX ندیدم