البته دوست عزیز قبلا هم گفتم باز میگم بحث بازی های کامپیوتری هیچ ربطی به تحریم نداره ما کلا یاد گرفتیم هر چی که بد هست تو کشور رو ربط بدیم به اینکه تحریمیم . بحث بازی بر میگرده به س.ی.ا.س.ت ایران در قانون کپی رایت اگر این قانون رو از امروز مثل ادم رعایت کنن و تمام بازی های غیر کپی و یا حتی فیلم ها رو از مغازه ها جمع کنن شرکت های خارجی میریزن تو ایران و سرمایه گذاری میکنن. و در مورد بودجه هم باید بگم برای ساخت بازی تو هیچ کشوری د.و.ل.ت به کمپانی ها کمک نمیکنه شاید در بعضی مواقع دیده شده وام دادن به کمپانی ها اما کمک اونطوری که بودجه براش بزارن و .... تو هیچ کشوری وجود نداره.
اما اون حرفت رو قبول دارم که ووقتی یکی که بزرگ هست رو میبینیم داره بازی میکنه و مسخره اش میکنیم والا نمیدونم چه چیز بدی هست که ی ادم بزرگ بازی کنه من گیمر های حرفه ای دیدم درون مسابقات COD و LOL بالای 40 سال . همون گیمر ها میتونستن پدر گیمر ها زیر 20 رو در بیارن.
اما اون حرفت رو قبول دارم که ووقتی یکی که بزرگ هست رو میبینیم داره بازی میکنه و مسخره اش میکنیم والا نمیدونم چه چیز بدی هست که ی ادم بزرگ بازی کنه من گیمر های حرفه ای دیدم درون مسابقات COD و LOL بالای 40 سال . همون گیمر ها میتونستن پدر گیمر ها زیر 20 رو در بیارن.