01-23-2019, 08:59 PM
هیدتاکا میازاکی: برای بازسازی Demon’s Souls به اجازهی شرکت سونی نیاز است
نویسنده: حمید کوهپیما
همهی بازیبازانی که به بازیهای اکشن نقشآفرینی دشوار علاقه دارند، با سری Souls آشنا هستند. آقای هیدتاکا میازاکی (Hidetaka Miyazaki) این سری را با انتشار بازی Demon’s Souls خلق و بعدها با سهگانهی Dark Souls و بازی bloodborne ادامه داد. اگرچه به اعتقاد بسیاری، بازی Demon’s Souls سختترین و پیچیدهترین بازی این مجموعه است ولی متاسفانه این عنوان به صورت انحصاری برای کنسول نسل هفتمی سونی منتشر شد و هیچگاه شاهد عرضهی آن برروی پلتفرمهای نسل جدید نبودیم.
آقای میازاکی خالق این سری محبوب در جدیدترین مصاحبهی خود به موضوع بازسازی و انتشار این عنوان برای پلتفرمهای نسل فعلی پرداخته است. اگرچه آقای میازاکی معتقد است که احتمال بازسازی این بازی وجود دارد ولی شخصا علاقهای به این کار ندارد.
نقلقول:این درست مانند زمانی است که شما در دوران جوانی چیزی را مینویسید. زمانی که به کارهای گذشته نگاه میکنید به این فکر میافتید که « خدای من، من در آن زمان به چه چیزی فکر میکردم». منظور من این نیست که از کار خود شرمسار هستم، صرفا علاقهای به نگاه کردن به کارهای گذشتهام ندارم.
ایشان همچنین تاکید کردند که موضوع بازسازی بازی Demon’s Souls تنها به شرکت فرام سافتور (From Software) بستگی ندارد. از آنجایی که حقوق بازی به شرکت سونی تعلق دارد « باید منتظر ماند و دید آنها چه نظری در این باره دارند».
اگرچه آقای میازاکی شخصا علاقهای به بازسازی این بازی ندارد ولی با واگذاری این پروژه به یک استودیوی دیگر مشکلی ندارد. زمانی که صحبت از بازسازی یک عنوان از سری Souls میشود، معمولا نام استودیوی Blueprint Games به عنوان یک کاندید قابل قبول مطرح میشود.
نقلقول:اگر یک استودیو که نسخه اصلی را عاشقانه دوست داشته باشد و با تمام وجود برروی این پروژه کار کند، من قطعا از این موضوع لذت خواهم برد. با این حال این موضوع کمی پیچیده است چرا که من خاطرات خوب بسیاری از این عنوان را در ذهن دارم. فکر کردن به موضوع بازسازی این بازی کمی مرا نگران و مضطرب میکند به همین دلیل است که میگویم این موضوع کمی پیچیده است. من درک میکنم که کاربران و بازیبازان بسیاری وجود دارند که عاشق بازی Demon’s Souls هستند. به همین دلیل اگر این کار توسط استودیویی که بازی را عاشقانه دوست دارد انجام شود، من مشکلی با این موضوع نخواهم داشت.
اگرچه هواداران بسیاری بیصبرانه منتظر تجربهی بازی Demon’s Souls برروی پلتفرمهای نسل هشتم هستند ولی باید منتظر ماند و دید آیا آقای میازاکی، شرکت فرام سافتور و شرکت سونی در نهایت بر سر بازسازی این عنوان به توافق میرسند یا خیر.